Efter otrohetsskandalen – nu börjar det ljusna för Patrick Dempsey

Både hustrun och jobbet kastade ut "Grey's Anatomy"-stjärnan. Nu vill Patrick Dempsey satsa på barnen.

Det har varit ett tufft år för Patrick Dempsey, 49. Först begärde hustrun Jillian Flink, 48, skilsmässa och sedan dog hans karaktär doktor Derek “McDreamy” Shepard i tv-serien Grey’s Anatomy. Kort därpå avslöjades det att han hade blivit utskriven från serien på grund av en skandalartad relation med en praktikant.

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/REX Shutterstock (1295373bm) Patrick Dempsey and Jillian Dempsey John Varvatos 8th Annual Stuart House Benefit, Los Angeles, America - 13 Mar 2011

Exhustrun Jillian Flink slängde ut Patrick Dempsey i början av året. Foto: All Over

Ett tag sades det att han ville sluta som skådespelare och av hans Instagramflöde att döma så för han ett aktivt liv med både racingbilar från egna teamet Dempsey Racing och snabba cyklar.

En och annan bild av barnen Talula, 13, och tvillingarna Darby samt Sullivan, 8, dyker också upp då och då vilket påminner om löftet Patrick Dempsey avlade under en intervju med nättidningen The Spec.

– Framöver ska jag fokusera på att växa som person och vara en fantastisk pappa.

Foto. Stella

Talula och tvillingarna Darby och Sullivan får pappa Patrick Dempseys fokus numera. Foto. Stella

Det ena behöver dock inte utesluta det andra och Patrick har fått nya roller. Den tidigare tv-seriefavoriten dyker upp bredvid Renée Zellwegers, 46 och Colin Firths, 55, karaktärer i kommande filmen Bridget Jone’s baby.

Trevligt att jobba i England. Det är total glädje att jobba med Renee och Colin. Härliga dagar av repetitioner här på Pinewood Studios. Jag trivs verkligen här“, skriver han på Instagram.

Filmpengarna kan komma väl till pass med tanke på att Patrick Demspey och hustrun inte skrev under något äktenskapsförord när de gifte sig för 15 år sedan. Detta betyder att hon har rätt till hälften av hans förmögenhet som uppskattas till cirka 340 miljoner.

Andra läser också: 

Tiger Woods otrogen med vännens fru – sexmissbrukar golfstjärnan igen?

Så ska Katie Price stoppa maken från att vara otrogen igen

Hämnades på sin otrogna pojkvän – dränkte hans Apple-samling i badkaret

SENASTE NYTT!