TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter otrohetsskandalen – Coleen Rooneys nya besked till maken Wayne: ”Inget mer”

07 maj, 2018 
AvLotta Gray
Coleen Rooney och Wayne Rooney
Efter otrohetsskandalen berättar Coleen Rooney att det inte blir några fler barn med maken Wayne Rooney.
Annons

Den engelska fotbollspelaren Wayne Rooney, 32, och hustrun Coleen Rooney, 32, välkomnade nyligen familjens senaste tillskott, sonen Cass. Men trots det är familjelyckan dessvärre inte total. Makarnas relation har minst sagt varit turbulent – under flera tillfällen har Rooney varit otrogen mot Coleen. Senast under graviditeten med Cass.

Det hela uppdagades i september när Wayne stoppades av polisen efter att han kört bil påverkad, och bredvid sig hade han sällskap av Laura Simpson, 29. Det nioåriga äktenskapet såg ut att vara över, men nyligen meddelade makarna att de skulle fortsätta tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vet att jag skulle klara mig fint på egen hand, bara jag och mina barn. Men jag vill inte leva så, jag vill prova att fortsätta med äktenskapet och leva tillsammans som en familj, för det är vad jag vill, säger hon till The Sun.

Annons

– Jag säger inte att allt är bra och förlåtet, men vi är på så god väg vi kan vid den här tidpunkten. Jag är inte den typen av person som låtsas och säger att vi är förälskade, jag är bara på riktigt, fortsätter hon.

Laura Simpson berättar att hon träffade Rooney på en nattklubb och att han erbjöd sig att köra henne hem.

– I bilen kysstes vi, kramades och skämtande, ganska harmlöst, han var mäkta imponerad av mina bröst och ville veta BH-storleken. Han frågade om de var äkta och om han fick känna på dem, ska hon ha sagt.

Även om Coleen beslutade sig för att stanna i äktenskapet har hon nu satt stopp för flera barn. Hon känner sig nöjd på den fronten.

– Jag kan äntligen säga “inget mer” nu. Jag är nöjd med de fyra pojkar vi har, berättar hon.

Förutom Cass så har makarna barnen Kit, 2, Klay, 4, och Kai, 8, tillsammans.

FOTO: Ibl

Annons