LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter oron: Ensam mamma söker-Theodoras glädjebesked om barnet

02 jun, 2019 
AvElin Möllervärn
Ensam mamma söker-Theodora Larssons glädjebesked om bebisen efter första ultraljudet.
Ensam mamma söker-profilen Theodora Larsson väntar barn ihop med kärleken Anton Uddfalk. Hon har tidigare pratat om sin oro inför det första ultraljudet, men nu delar hon med sig av det glädjande beskedet efter besöket hos barnmorskan.
Annons
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningenBrand logo
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen

Theodora Larsson, 31, och Anton Uddfalk, 28, blev ett par efter att ha dejtat i programmet Ensam mamma söker 2019 på TV3. Innan programmet var slut bekräftade Theodora att hon bodde tillsammans med den kille hon slutligen valde. Det dröjde alltså inte länge förrän Anton flyttade hem till Theodora i Borås, där de nu bor tillsammans med hennes tre barn Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6 som hon har från ett tidigare förhållande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För drygt en månad sedan berättade Theodora att hon och Anton tagit nästa stora steget i relationen, de väntar nämligen barn. I ett inlägg på Instagram berättade hon om lyckan.

”Expect the unexpected. Om det är något jag lärt mig här i livet, så är det att det aldrig någonsin blir som man tänkt sig, och aldrig någonsin har det varit så uppenbart som just idag. Det där plusset jag aldrig trodde jag skulle få se. Tiden jag trodde det skulle ta. Oron jag kände. Helt plötsligt, blev allt som jag tidigare känt historia, och en helt nytt kapitel startar för oss. Tacksamheten är enorm, en liten böna växer här som vi kallar vår”, skrev hon då.

Annons

Theodora Larsson pustar ut efter ultraljudet

Theodora Larsson har varit öppen på sociala medier och berättat om sin oro inför det första ultraljudet. I ett inlägg på Instagram skrev nyligen hon om tankarna:

”På fredag ska vi på ultraljud och se vår bebis tillsammans för första gången. Så mycket tankar med ångestblandad förväntan just nu. Mår bebisen bra? Är det ens en bebis där inne? Tänk om det är två? När blir vårt beräknade födelsedatum? Så många frågor. På fredag vet vi”, skrev hon.

Nu är ultraljudet avklarat och i ett nytt inlägg skriver Theodora om lyckan över att det är en frisk liten bebis som växer i hennes mage.

”Hälften du, hälften jag. Med två armar & två ben. Med en liten mun & små fingrar. En aktiv liten filur med ett pickande hjärta. Så alla som undrade om det var två; Vi kan nu bekräfta att det är en. En liten, fantastisk, underbar, frisk människa. Vår människa! Som vi gjort! Hur häftigt?!”, skriver hon och fortsätter:

”Mitt hjärta bultar dubbla slag och lyckan jag känner är obeskrivlig. Efter oro, förtvivlan och sömnlösa nätter: Vår bebis mår bra”.

FOTO: TV3/Eva Edsjö, Instagram

Annons