TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter nya uppbrottet – Chris Brown flörtar med Rihanna

09 aug, 2017 
Rihanna i en storslagen karneval-
klädsel är en vacker syn för många. Även för exet Chris Brown som inte kan hålla fingrarna i styr och lägger in en stöt.
Annons

I dagarna dansade Rihanna, 29, loss på en karneval på hemmaplan i Barbados. Och nog går väl inte stjärnan på en tillställning utan att ta det steget längre. Hon var bedårande i alla möjliga färger på pärlor, peruk och fjädrar. Men det var inte bara vi som tyckte att Rihanna såg fantastisk ut. Det tyckte även exet Chris Brown, 28.

Trots att det gått åtta långa år sedan det forna paret bröt upp passar han på att flörta med henne. När Rihanna själv la upp en bild på från karnevalen var Chris inte sen med att lägga en flörtig kommentar, nämligen en emoji som föreställer ett par stora ögon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Chris började följa Rihanna på Instagram igen i mars tidigare i år, efter månader eller till och med år av att inte ha gett henne någon medial uppmärksamhet. Men Chris drag var inte det enda fansen var snabba med att uppmärksamma. I rapparens senaste singel ”Pills and automobiles”, som släpptes i början av augusti, sjunger han: ”Bad bitch in Hawaii, umbrella with the ice”. Visst kan det väl bara vara en slump, men fansen är övertygade om att han sjunger om Rihanna och hennes ikoniska hitlåt ”Umbrella”.

Chris bröt nyligen upp med exet Karrueche Tran, 29, eller, rättare sagt så bröt hon upp med honom. Det verkar som att Chris har låtit henne vara och seglar vidare till sitt ex som lösning på problemet… Hur som helst så verkar inte Rihanna det minsta intresserad av exet, för hon kilar stadigt med sin kärlek och shejk Hassan Jameel.

Foto: Instagram, IBL

Annons