TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter nya gravidbeskedet: Unga mammor-Julia om svåra tiden

29 nov, 2018 
AvAgnethe Alm
Julia Bergmans beslut om barnnamnet
Efter gravidbeskedet i söndag berättar unga mammor-profilen Julia Bergman om den jobbiga perioden hon hade i början av graviditeten.
Annons

Den folkkära unga TV3-mamman Julia Bergman, 23, släppte under söndagen den stora bomben. Hon är gravid igen! Beskedet gjorde massvis av Unga mammor-tittare överlyckliga. Och överlycklig var även Julia själv när hon i ett Youtube-klipp delade med sig av den glada nyheten. Vid sidan om henne i videon satt en stolt och glad blivande storebror – Milan, 3.

– Lyckan här hemma är total och vi ser verkligen fram emot att bebisen ska komma, säger Julia i videon.

I fyra säsonger har vi fått följa Julia och sonen Milan i deras vardag via realityserien Unga mammor som sänts på TV3. Sedan något år tillbaka har Julias pojkvän Dennis Everberg, 26, varit en del av familjen och viljan att få ett gemensamt barn har varit stor. Julia Bergman har länge varit öppen med att hon vill få fler barn, men förtydligat att det får komma när det kommer. Senast för ett par veckor sedan sa hon i ett Youtube-klipp att hon gärna vill ha tre barn till efter Milan. Det många inte visste var att hon där och då faktiskt var gravid med barn nummer två.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I vecka 19 valde Julia att berätta om graviditeten.

”Om allt går som det ska så ska Milan alltså bli storebror i april och vår familj växer från tre till FYRA stycken. Vi är så glada och ser verkligen fram emot vår nya familjemedlem”, skrev Julia Bergman på Instagram.

Har mått väldigt dåligt

Men graviditeten har inte varit en dans på rosor de första 19 veckorna. Om det berättar Julia i en Youtube-video.

– Jag har verkligen mått SÅ dåligt, så det har varit en pina ibland att alltid försök vara pigg i de här videorna och på Instagram och så vidare, säger Julia i videon.

Hon säger att perioden då hon mådde dåligt var jobbig, men att hon inte mår lika dåligt längre.

– Nu vet ni och ja… jag mår mycket bättre nu, konstaterar hon.

FOTO: IBL/Magnus Sandberg, Youtube

Annons