LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter Nikki-Lo och Kimmi-Kid – Kitty Jutbring om nya namnet

16 jan, 2019 
AvAgnethe Alm
Nyblivna mamman Kitty Jutbring avslöjar namnet på bebisen.
Att välja namn på familjens nytillskott visade sig vara svårare än vad Kitty Jutbring och maken Per Störby hade trott. Efter flera månaders velande, och massvis av frågor från undrande följare, har de nu enats om ett namn.
Annons

Det har snart gått tre månader sedan SVT-profilen Kitty Jutbring, 41, blev mamma för tredje gången. Graviditeten avslöjade hon i maj och efter det delade Kitty frekvent med sig av livet som gravid tvåbarnsmamma på sin Instagram. Tillsammans med maken Per Störby, 47, har hon sedan tidigare barnen Nikki-Lo, 6, och Kimmi-Kid, 3.

I oktober kom den efterlängtade bebisen till världen, vilket Kitty var snabb med att berätta för sina följare på Instagram. I ett inlägg visade hon upp den nya familjemedlemmen och berättade som förlossningen, som var tuff men gick fort.

”Hej! I morse kom den här ungen. Det var tufft men gick bra. Och fort. (Detta är den allra första blurriga lilla bilden.) Tack för all pepp”, skrev hon till bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter födseln började Kittys följare genast undra vad det lilla knyttet skulle få för namn. Kommentarsfälten på Kitty Jutbrings Instagram fylldes även av diskussioner och spekulationer kring barnets kön. En del var fast bestämda om att de ville veta, medan andra påpekade att det inte var nödvändigt att ge bebisen ett kön. Kitty valde att ligga lågt kring ämnet, men valde till sist att ge sin syn på det hela.

Annons

”Bäbusen har en snippa, men vi är lite opepp på det focuset om det är så att jag inte svarat som jag borde, hehe”, skrev hon.

Enade till sist

Vad bebisen skulle få för namn var däremot svårare att komma fram till än makarna hade trott. I flera månaders tid velade Kitty och Per fram och tillbaka. Till sist kom ett besked om att namnet var bestämt, men på grund av att Per ville vänta med att berätta fick namnbeskedet vänta ytterligare ett par veckor. Nu är det däremot ute för allas kännedom. På Instagram berättar Kitty Jutbring om det ovanliga namnvalet.

”Namnkampen är över! Vi har enats. Via namn som Micki, Koko, John-John, Bo-Sickan, (som ju vårt andra barn först hette i ett par veckor 2015) och några till, kom vi plötsligt att tänka på namnet ”Jim”, en gammal favorit som vi inte ens hade på slut-listan. Vi hade bara missat att tricket var att dubbla det. Så, nu är det bestämt, bara för släkten att hacka i sig, hehe”, skriver hon.

Så en liten Jim-Jim blev det – och Kittys följarna jublar över namnvalet.

”Sjukt coolt!”, skriver en.

”Älskar det”, skriver en annan.

”Grattis Jim-Jim till ett jättebra namn!!”, skriver ännu en.

FOTO: IBL/Eero Hannukainen, Instagram

Annons