Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter mardrömstävlingen: Biggest loser-Bayan lämnar i tårar

04 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Den återkommande mardrömstävlingen i Biggest loser är här, och deltagarna tävlar om en finalplats genom att sitta på en spinningcykel i 24 timmar. För Bayan Ayyad blir det till slut för mycket och hon lämnar inspelningen i tårar.
Annons

Det drar ihop sig för final i Biggest loser. Denna vecka har deltagarna chansen att ta sig direkt dit genom att cykla på en spinningcykel så långt som möjligt på 24 timmar. En tävling som beskrivits som en mardröm och har varit återkommande i varje säsong av Biggest loser veckan innan finalen. Bayan Ayyad, 23, är en av de som är kvar i sluttampen och delar i den extremt jobbiga tävlingen. Många ogillar tävlingen, men hon avskyr den verkligen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det jag hatar mest i gymmet är att cykla. De kunde sagt ro eller gå, men inte cykla, säger hon i programmet.

Inte nog med att tävlingen tröttar ut en ordentligt fysiskt, den är också väldigt påfrestande för psyket och det är något som Bayan är väl medveten om innan hon sätter sig i sadeln. Men hennes vilja är med henne.

– Det här är något av det jobbigaste jag kommer göra. Klarar jag det här och lyckas ta en finalplats så klarar jag allt i livet, säger hon.

Annons

Det är kämpigt för samtliga deltagare, och under tävlingen får Bayan ont i både huvudet, magen och i kroppen. Efter drygt åtta timmar väljer hon därför att avbryta.

– Jag ville sitta på den där jävla cykeln och fortsätta cykla som alla andra men det tog stopp. Varför skulle det här hände mig just idag. Jag kan bättre än så här. Jag kan prestera bättre, säger en besviken Bayan efteråt.

Hon går tillbaka till sitt rum för att lägga sig och sova, men innan hon kommit fram brister det för henne.

– Jag hatar att jag mår skit just den här dagen då det är så avgörande vem som får stanna eller lämna eller vinna en finalplats. Men som det ser ut nu, jag vet inte. Jag är så jävla osäker och det känns som att maten jag har ätit har fastnat, säger hon och brister ut i gråt.

Hon lämnar kamerateamet i tårar och låser in sig på sitt rum. Hon är inte den enda som inte klarar av att sitta på cykeln alla 24 timmar. Nästan alla övriga deltagare tar en sovpaus och när Bayan morgonen efter får höra det bestämmer hon sig för att kasta sig in i tävlingen igen. Hon har dock ingen chans att komma ikapp efter hennes långa paus och det blir till slut Bayan som får lämna Biggest loser.

Biggest loser sänds måndagar och tisdagar klockan 21.00 på kanal sju. 

Foto: TV4

Annons