TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter mardrömsdygnen – det ska Anna Brolins bebis heta

20 mar, 2018 
Lina Arvidsson
Anna Brolin fick sitt andra barn i december förra året. Nu har bebisen fått sitt namn.
Annons

Tv-profilen Anna Brolin, 37, blev mamma igen i december. Hennes och maken Jesper Rodhborns son föddes 17 dagar för tidigt.

När bebisen var bara två månader gammal drabbades han av RS-viruset och blev inlagd på sjukhus. Det var för Anna ”de värsta dygnen i livet” och hon uppmanade alla bebisföräldrar att söka vård om man misstänker att bebisen drabbats.

Under sjukhusvistelsen var bebisen inskriven under “Gosse”. Nu har han fått sitt namn.

Bebisen ska heta Lionel Lio Brolin Rodhborn. Det betyder “ungt lejon”, skriver Anna Brolin på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Börjar så smått sjunka in vad vi varit ute på för mardrömsresa så är extra tacksam över att få ta del av ett sånt här leende från lilla ”Lio”, skriver Anna Brolin.

Sigrid visar hemliga bilden på Samir

https://www.youtube.com/watch?v=LBU4-z7mM1I&t=21s

Anna och Jesper har tidigare sonen Elton, 2, vars namn har inspiration från en musikgigant. Även Lios namn är inspirerat från musikens värld.

Och för alla som undrar – inspirationen är hämtat från musikens värld (Richie) då storebror heter Elton, även om det finns en annan från sportens värld att relatera till..“, skriver Anna Brolin.

FOTO: IBL

Annons