Artikeln innehåller reklamlänkar

Unga TV4-mamman Sindy visar upp sin nya rumpa efter ingreppet

Sindy Niklasson visar upp nya rumpan efter ingreppet

TV4-mamman Sindy Niklasson opererade sin rumpa i slutet av september – och livesände hela operationen på Instagram. Nu visar hon upp resultatet av sin nya bakdel.

Sindy Niklasson, 25, dåvarande pojkvännen Michael ”Kniv-Micke” Sjöberg, 27, och sonen Lucifer kunde man följa i TV4-serien Unga föräldrar 2015. När kamerorna slocknade fick paret ytterligare ett barn, sonen Luna, men i våras gick Sindy och Kniv-Micke skilda vägar efter några turbulenta månader bakom sig. Sedan dess har Sindy funnit kärleken på nytt i Kevin Ford. 

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I slutet av september i år åkte Sindy Niklasson ner till Istanbul i sällskap av nya pojkvännen och en vän för att utföra ett plastikingrepp – ett så kallat Brazilian butt lift. Ett ingrepp där man förstorar och ger rumpan ett lyft.

”Är så taggad att äntligen få berätta för er att jag ska åka till Istanbul i slutet av månaden och göra en Brazilian butt lift med implantat”, skrev Sindy Niklasson på sin Instagram innan resan till Turkiet och berättade att hon tänkte live-sända operationen på sin Instagram story.

Visar upp nya rumpan

Sagt och gjort. Operationen gick att följa under en livesändning på hennes Instagram. Nu visar hon upp resultatet av rumpan efter ingreppet.

Bland kommentarerna förklarar hon för sina följare att hon är mycket nöjd över resultatet.

Trivs jättebra, så mycket mer bekväm med min kropp nu”, skriver Sindy som svar till en av hennes följare.

Det här var andra gången Sindy Niklasson livesände en plastikoperation. I våras gjorde hon detsamma när hon opererade brösten. Hon vill inte hymla om ingreppen för sina 62 500 följare på Instagram.

– Jag är alltid öppen med det jag gör på mina sociala medier. Bandet jag har skapat med mina följare är att alltid vara öppen och ärlig och inkludera dem. Varför ska jag gömma att jag opererar mig?, berättade hon i våras för Expressen.

LÄS MER: TV4-mamman Sindy Niklassons nya rumpa – livesände ingreppet

LÄS MER: Annica Englund i tårar efter ingreppet – visar upp resultatet

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!