Markiz Taintons unika namnval till dottern: ”Äntligen överens”

Markiz Tainton och maken Kevin Taintons dotter ska heta Sade.

TV4-kocken Markiz Tainton blev mamma till sin andra dotter i mars. Nu har hon och maken Kevin Tainton enats om vad deras nya familjemedlem ska heta.

2017 uppmärksammades TV4-kocken Markiz Tainton, 32, i Nyhetsmorgon när hon talade öppet om den kamp som hon och maken Kevin Tainton, 35, fick gå igenom för att bli med barn. Efter två IVF-försök blev Markiz gravid med paret första dotter – Liora.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

I höstas blev Markiz återigen uppmärksammad i morgonprogrammet då hon blivit gravid igen. Denna gången på naturlig väg. Den stora nyheten avslöjades i ett direksänt Nyhetsmorgon av programledaren Tilde de Paula Eby, 46,

– Får jag lov att gratulera dig? Vi har ju fått följa din kamp för att bli mamma här i Nyhetsmorgon. Jag har såklart kollat innan om jag fick göra det eller inte, men du ska bli mamma igen, du ska få en till bebis, sa Tilde då.

Markiz tog sig då för magen, skrattade och svarade:

– Nu går det inte att dölja längre, den här gången var det inte IVF så nu är det naturligt.

Utmanande liv som tvåbarnsmamma

I magen låg en liten dotter, som kom till världen den 9 mars. Efter förlossningen delade Markiz Tainton den glada nyheten att hon blivit tvåbarnsmamma på Instagram.

”Välkommen till oss vår efterlängtade lilla doddosh”, skrev Markiz följt av hashtaggen #lillasyster.

Sedan dess har Markiz Tainton delat med sig av familjelivet på sin blogg, där hon bland annat förklarat att livet med två barn var svårare än hon hade trott.

”Nu har det snart gått en månad sedan lilla bobo kom och jag måste tyvärr säga att det är supersvårt med två barn. Både praktiskt men också känslomässigt. Liora är fortfarande lite och man kan liksom inte kommunicera med henne på den nivån som man hade önskat”, skrev hon i ett blogginlägg och fortsatte:

”Jag älskar min tjejer mer än livet men det är SVÅRT!”.

Det ska Markiz dotter heta

På bloggen har Markiz skrivit om sin nyfödda dotter utan att nämna henne vid namn. Detta för att hon inte haft något namn – förrän nu. I ett nytt blogginlägg skriver Markiz Tainton att hon och maken enats om vad hon ska heta.

”Nu är vi äntligen överens om vad lilla Doddosh första namn ska bli. Min lilla älskling ska få heta Sade efter sångerskan Sade”, skriver Markiz.

Hon fortsätter:

”Så otroligt fint namn och är så tacksam över att min vän Ella kom med förslaget. För mig var det taget direkt!”.

LÄS MER: Markiz Taintons känslosamma ord efter dotterns födsel

LÄS MER: Markiz Tainton inlagd – efter sjukhuspersonalens besked

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram