Efter Let's dance-olyckan – Kristin Kaspersen visar upp skadan

Kristin Kaspersens skada i Let's dance

Kristin Kaspersen är en av tittarfavoriterna i årets säsong av Let's dance på TV4. Förra veckan fick hon föras akut till sjukhus efter att ha skadat sig ordentligt under en dansträning. Nu berättar hon om dramat och visar upp skadan i direktsändning.

Några som verkligen har vunnit många hjärtan i år är tv-profilen Kristin Kaspersen och proffsdansaren Calle Sterner, 29, som är högaktuella i årets säsong av Let’s dance. De har hyllats i sociala medier och fått höga poäng av juryn varje fredag.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Förra torsdagen skadade sig Kristin ordentligt under repetitionen av Let’s dance, och fick föras akut till sjukhus. På Instagram berättade hon om olyckan:

”Liten olycka idag på dansträningen. Jag föll på huvudet efter ett lyft. Eftersom jag blödde rätt ordentligt kom ambulans för pannan behövdes sy”.

Inlägget gjorde det tydligt för följarna att Kristin inte är den som ger upp i första taget. Hon skrev även att hon var tillbaka på träningen direkt efter sjukhusvistelsen.

”Efter 3 timmar och 9 stygn var jag tillbaka i danslokalen och tränade lite lätt.(stegade igenom koreografi). Ingen hjärnskakning. Inte ont i övrigt så allt är bra”.

Calle Sterner om olyckan: ”Gick med pannan i golvet”

Nu berättar Kristin och Calle om dramat, i en intervju med Nyhetsmorgon på TV4.

– Vi har gjort en del trix, det här var ett trix där hon skulle rulla upp på min axel. Då knäpper det till i min axel av en gammal skada, Kristin faller bakåt, jag ska fånga henne, men min högerarm helt låst har ingen kraft, säger Calle och fortsätter:

– Kristin gick med pannan i golvet.

Kristin Kaspersen forsätter och berättar om olyckan som resulterade i totalt nio stygn i pannan.

– Nej jag har inte tagit bort dom än. De är kvar. Jag kunde tagit bort dom i dag. Men i och med att det är lite aktiv rörelse på huvudet får de sitta kvar.

Kristin Kaspersens Let's dance-skada

Kristin Kaspersen skadade sig under en träning inför Let’s dance.

Visar upp skadan i Nyhetsmorgon på TV4

Under intervjun lyfter Kristin Kaspersen på pannbandet och visar upp sårlappen, innan hon börjar prata om sin personliga utveckling.

– Oj vad det har hänt grejer. Jag har lärt mig grejer i det här samspelet. Att lyssna in varandra. Kan gälla i relationer, eller på jobbet. Man behöver inte klara allt själv, vi löser det här tillsammans, säger hon och fortsätter:

– Jag har varit själv länge, nu löser vi saker tillsammans. Calle kan krama om mig och säga jag är fin, även om jag är hopplös.

Calle Sterner fortsätter och ger sin danspartner beröm:

– Kristin är en exemplarisk elev, inställningen är fantastisk, hon går in med glädje, har viljan lära sig, vill verkligen maximerar sin tid, säger han.

FOTO: TV4