Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter Let's dance – Jon-Henrik om framtidsplanerna med Katja

01 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Jon-Henrik Fjällgren och Katja Luján Engelholms resa i Let's dance tar slut ikväll. För Hänt berättar de hur deras relation kommer att se ut i framtiden.
Annons

Jon-Henrik Fjällgren, 31, och Katja Luján Engelholm, 26, har dansat med varandra i Let’s dance varje fredag i elva veckor. Ikväll är det dags för final och oavsett om de vinner eller inte så blir det deras sista dans tillsammans. Många par kommer väldigt nära varandra under dessa veckor då de delar både blod, svett och tårar, men också glädje och lycka med varandra. Jon-Henrik och Katja har vid flera tillfällen berört tittarna med känslofyllda dansnummer, och de båda två är eniga om att det blir svårt att skiljas åt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det blir ju från att man umgås varje timma på dygnet till knappt alls. Men vi får väl facetimea om vi saknar varandra för mycket, säger Katja.

De har inte hunnit planera hur de ska göra för att hålla kontakten än. Just nu är allt fokus på finalen.

– Jag vet inte än hur det kommer fortsätta, men vi kommer ju vara vänner så klart, säger Jon-Henrik.

Annons

Däremot har Katja lovat att någon gång komma och hälsa på Jon-Henrik uppe i Härjedalen där han till vardags jobbar som renskötare.

– Jag måste ju komma och hälsa på dig, om jag vågar. Bara du inte drar upp mig på en snöskoter, säger Katja till honom och skrattar.

De är beredda på att den största tomheten kommer infinna sig först imorgon, när finalen är avgjord och allt är över. Jon-Henrik har därför redan förberett sig på hur han ska fortsätta med livet utanför Let’s dance. Och Katja kommer att finnas med på ett litet hörn.

– Jag hade velat ha någon form av danskurs i framtiden för samiska ungdomar, lära ut det jag minns. Jag tror att det skulle vara uppskattat, säger han.

Katja kommer inte att vara där fysiskt för att hjälpa honom i den nya rollen som danslärare, men väl som stöd när det behövs.

– Katjas röst kommer jag alltid ha i huvudet så hon kommer att finnas med mig ändå, säger Jon-Henrik Fjällgren.

Foto: IBL, TV4

Annons