TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter läkarbeskedet – Elsa Billgren lever i nuet

22 feb, 2017 
Lina Linnros
Elsa Billgren skrev i början av året att hon "kämpar för sitt liv" efter att hon, efter ett cellprov, tagit bort sin livmoder. Nu skriver hon om två saker hon lärt sig, lära sig vänta och att inte vara så bräcklig.
Annons

Tv4 profilen Elsa Billgren, 31, valde att i början av januari berätta på sin blogg om att hon opererat bort sin livmoder efter svar från ett cellprov.

I början av februari fick Elsa ett glädjebesked av läkarna: ”Det som jag väntat på och oroat mig för och tänkt på i två veckor. Min läkare ringde och berättade att jag är färdigbehandlad nu. De hittade ingenting i lymfkörtlarna och jag är alltså klar”, skrev hon på sin blogg.

Allt som Elsa gått igenom på väldigt kort tid har gjort att hon börjat fundera över sitt liv. På sin blogg skriver hon om att hon lärt sig att leva i nuet.

“I detta har jag verkligen fått lära mig att vänta. Vänta på svar. Vänta på svar om jag ska dö eller leva. Vänta på fler svar. Vänta på telefonsamtal. Vänta på taxibilar som ska komma som ska ta mig till sjukhuset där jag kommer få fler svar. Vänta på operationstid. Vänta. Och när man tvingas till något lär man sig hantera det. Att lära sig att vänta är också att lära sig att vara i nuet”.

Annons

Elsa skriver också om hur hon lärt sig att inte ta åt sig av allt.

“Den andra jag lärt mig är att det är att inte ta allting till mig. Jag har alltid varit extremt bräcklig och mottaglig för kritik, känt in stämningar i rum och tagit allt personligt…Jag kan inte bli ledsen eller krossad varje dag. Det går helt enkelt inte. Jag måste ha makten över mitt eget mående och det har jag nu, iallafall mer än förut.”

Elsa Billgren är gift med maken Pontus de Wolfe, 35, och tillsammans har de lilla sonen Lynn som föddes i slutet av juni 2016.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons