Idol 2023 marknadsföring banner

Efter kryptiska kärleksbilden - nu bekräftar Oskar Linnros förlovningen

23 jan, 2018 
AvJoakim Almén
Det var på nyårsafton som Oskar Linnros, på Instagram, hintade om att han förlovat sig med flickvännen Nina Nestlander. För musiksajten HYMN bekräftar han nu förlovningen.
Annons

Artisten Oskar Linnros, 34, och flickvännen Nina Nestlander, 33, har varit ett par i flera år. Och fjolåret avslutades på det mest kärleksfulla sätt man kan tänka sig. På nyårsafton la Linnros upp ett Instagram-inlägg med en bild på Nina, med en ring på DET fingret, med bildtexten ”Jag tänker lova att d e du å jag för evigt. God Ny Framtid/Lyckliga”, skrev han. En text som delvis är från hans låt ”Bäst” som släpptes 2017.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

De flesta tog det smått kryptiska texten som att paret förlovat sig och grattishälsningarna, såväl som likesen, vällde givetvis in. Nu bekräftar äntligen Linnros att fansen tolkade nyårsbilden helt rätt. I en intervju med musiksajten HYMN, i samband med P3 Guldgalan i Göteborg, bekräftar att han förlovat sig.

– Ja!, svarar Oskar Linnros glatt när reportern säger sig veta att han friat.

Men någon ring är han inte supersugen att visa upp.

– Min ring alltså… Nej, det är inte den här som är Hollywood, säger han skrattandes och tittar samtidigt ner mot sin vänsterhand.

Annons
Annons