TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter kritiken – TV4:s svar om Frank Andersson i Farmen VIP

24 feb, 2019 
Frank Andersson i Farmen VIP
Efter att TV4 la upp en bild på årets uppställning i Farmen VIP är det många tittare som reagerar starkt på en av deltagarna. Nu kommenterar kanalen kritiken.
Annons

Snart är det dags för ännu en säsong av TV4:s succéprogram Farmen VIP. I veckan offentliggjorde kanalen vilka kända profiler som kommer att synas i rutan i vår. Dessa är Amir Akrouti, Frank Andersson, Sigrid Bernson, Felicia Book, Dogge Doggelito, Per Fosshaug, Regina Lund, Vlad Reiser, Anna Sahlene och Saga Scott.

Deltagarna kommer att leva på en gård där man måste kämpa för att tillgodose de grundläggande behoven. Allt detta sker under ledning av Paolo Roberto, 50.

Men det är ett namn som står ut mer än de andra på listan över deltagare, nämligen brottarlegendaren Frank Andersson, som hann vara med under inspelningen innan han tragiskt gick bort i september förra året.

Tittarnas kritik mot bilden på deltagarna i Farmen VIP

På TV4:s Facebooksida har man lagt upp en bild på gänget som ska leva tillsammans på gården, och i kommentarsfältet är det tydligt att tittarna har delade åsikter om att Frank Andersson är med på bilden.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Frank Andersson lever inte längre. Tycker ni ska tar bort inlägget. Finns många med mig som tycker det är fel och lägga ut detta inlägget, då personen inte är vid liv”, skriver en person

”Låter bara konstigt att ha med nån som ej finns med i livet. Känns sorgligt faktiskt”, skriver en annan.

”Men å Frank. Vilket fint sätt att minnas honom. Precis som Ted, Freddie, Olle i Så mycket bättre. Man blir rörd på ett fint sätt. Människor lever fram tills de dör och jag förstår uppriktigt inte folks ifrågasättande att sända programmet. Många jobbar på in i det sista. Är det konstigt?”, skriver en tredje.

TV4 har nu valt att skriva en kommentar om Frank Anderssons medverkan.

”Givetvis präglas årets säsong av att Frank Andersson inte längre finns bland oss. Vi är så glada att han hann förgylla vår och deltagarnas sommar med sin stora humor och värme”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons