Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter kritiken mot raderade bilden – Bagges fästmö ber om ursäkt

03 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Johanna Lind och Anders Bagge
Johanna Lind, fästmö till Anders Bagge, möttes av stor kritik när hon delade en bild på en okänd person för att skämta om dennes ögonbryn. Nu ber hon om ursäkt.
Annons

Inom bara några veckor gifter sig Anders Bagge, 50, med kärleken och före detta skönhetsdrottningen Johanna Lind, 46. Sedan de bekräftade sin kärleksrelation förra året har de båda flitigt uppdaterat Instagram med bilder från deras liv med varandra och sina hundar. Men den senaste bilden på Johannas Instagramkonto föll inte följarna i smaken.

Bilden, som enligt många följare ser ut som att den är tagen i smyg, föreställer en okänd kvinna som sitter vid ett bord på en restaurang eller ett kafé. Hon har långa, målade ögonbryn, vilket är anledningen till varför Johanna ville dela bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ibland är ett ögonbryn allt man behöver”, skrev hon under bilden.

Johanna möttes genast av kommentarer från följare som inte uppskattade hennes val att dela bilden.

”Du förvånar mig Johanna, varför sparka på någon som inte uppfyller dina egna ideal”, skriver en.

Annons

”Oavsett hur kvinnan ser ut, så är det så lågt att lägga ut en bild och häckla henne!!!”, skriver en annan.

”Smaklöst! Då syftar jag absolut inte på kvinnan på bilden utan att vuxna människor i grupp skrattar och gör sig roliga över någons utseende”, skriver en tredje.

”Inte särskilt respektfullt att lägga ut en bild på en människa pga utseende såvida hon inte sagt ok, har hon det Johanna?”, frågar sig ännu en.

Efter kritiken valde Johanna att ta bort bilden. I ett nytt inlägg ber hon också om ursäkt.

”Det fanns inget illa menat om jag la ut en bild på en kvinna som har ett stort ögonbryn för jag har själv buskar till bryn. Det var för ett roligt skratt. Och tack ni grymma följare som förstod detta och er support i det”, skriver hon och fortsätter:

”Jag ber om ursäkt till er som ej delade den humorn med oss andra. Så sorry och jag ska vara försiktig med min humor. Men nästa gång… tänk på att jag aldrig skulle lägga ut någon person utan tillstånd, vare sig Anders Bagge eller jag, och göra något för att såra någon”.

FOTO: Ibl

Annons