LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kristian Luuk är kär – lyckan går inte att dölja längre

07 nov, 2023 
KRISTIAN LUUK
Tidigare i år berättade Kristian Luuk att han hittat kärleken igen och förra veckan hade På spåret premiär och det blev fullkomlig succé.
Lyckan går med andra ord inte att dölja längre.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristian Luuk om framtiden för På spåretBrand logo
Kristian Luuk om framtiden för På spåret

Kristian Luuk, 57, är en av Sveriges främsta programledare och nu är han aktuell som programledare med en ny säsong av långköraren På spåret.

I den nya säsongen kommer vi få se flera personer som återvänder till programmet. Bland annat är Christopher Garplind och Emma Peters tillbaka och personer som Niklas Källner och Lena Nordlund syns igen. Återkomst gör också fjolårets vinnare Marie Agerhäll och Fritte Fritzson.

Programmet hade premiär förra veckan och det blev total succé. Det var nämligen över två miljoner människor som såg programmet!

Kristian Luuks kärleksavslöjande: ”Är i en relation”

I vanlig ordning leds programmet av Kristian Luuk och kompanjonen Fredrik Lindström – det känner nog alla till. Men desto färre känner till detaljer om Kristian Luuks privatliv.

Annons

Den senaste offentliga relationen han hade var med Carina Berg som tog slut under 2016 och sedan dess har han varit förtegen kring sitt kärleksliv.

När han Kristian Luuk gästade Eftermiddag i P3 fick han frågan om han är singel. Då avslöjade han att han faktiskt har en partner, som gått helt under radarn, i mer än ett år.

– Nej, jag är i en relation sedan något år tillbaka, sa han i programmet utan att ge fler detaljer kring vem det är.

Lyckan går inte att dölja längre

Sedan dess har det ekat tyst från Kristian Luuks sida när det kommer till kärlekslivet. Han har inte svarat på några frågor om vem hans nya partner är eller hur allt går.

Även när det gäller På spåret är han ganska återhållsam. Men nu går framgångarna med programmet inte att dölja längre!

Att programmet sågs av två miljoner tittare förra veckan är en riktig bedrift i dessa tider och att livet går som på räls är ingen hemlighet längre.

På spåret hade 2 051 000 tittare och programmet har rejält mycket fler tittare än programmet som ligger på andra plats över listan med mest tittare.

På andra plats hittar vi nämligen Carina Bergfeldt med sina 1 130 000 tittare.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons