Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter krisen: Tess Merkels och Kennys nya kärleksbesked

17 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Tess Merkel och Kenny Solomons.
Förra veckan delade äkta makarna Tess Merkel och Kenny Solomons öppenhjärtigt med sig av sin äktenskapskris i podden Berghagen och Tess. Nu kommer nästa kärleksbesked.
Annons

I början av januari 2017 gifte sig Alcazar-sångaren Tess Merkel, 48, med sin Kenny Solomons, 32, på en strand i Goa, Indien. Men som att inte det vore nog knöt de hymens band ännu en gång under Prideveckan ett halvår senare. Sedan dess har allting verkat frid och fröjd utåt sett, men förra veckan avslöjade paret att de de senaste månaderna haft en äktenskapskris!

I Tess Merkels egna podd, Berghagen och Tess, som hon vanligtvis har med kompisen Malin Berghagen, 52, pratade Tess och Kenny ut om sina svårigheter. Där avslöjade de att de knappt pratat med varandra på tre månader.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det blev ett ärligt samtal som hyllades av Tess Merkels och Kenny Solomons följare i efterhand.

”Underbart samtal! Oj vad modigt! Lycka till!”

”Fint samtal men ändå så tungt när det känns igen så väl. Önskar er all lycka. Tack för en underbar podd!”

Annons

”Vad modigt av er att ta in oss lyssnare i ert privatliv! När Kenny berättade att han kände sig skyldig till att du mådde dåligt Tess Merkel så blev jag rörd till tårar! Så känslosamt och ärligt” är några av de många kommentarerna på deras Instagram.

Kenny berättade bland annat att han inte förstått att Tess Merkel var så fokuserad på sin avslutningshow med bandet Alcazar, Alcazar – 20 years of disco – mission completed. Samtidigt har hon dubbla känslor över att gruppen lägger ner eftersom hon varit med sedan starten, även om det var hennes idé från början.

I samma veva håller paret just nu på med fertilitetsbehandling, ivf, för att försöka få barn.

– De tabletter du tar nu, vi fixar med ivf. Den lilla bebis som vi pratar om, den som vi försöker skaffa. Mycket händer i din kropp, med hormoner och det måste vara ganska svårt för dig, säger Kenny Solomons i podden.

Trots de svårigheter de genomlevt de senaste månaderna kommer nu Kenny Solomons med en nytt besked om deras förhållande – de ska inte skilja sig!

Annons

”Bara så ni vet, vi kommer inte skilja oss”, skriver han på sin Instagram och fortsätter:

”Ja, vi går igenom tuffa tider ibland, vem fan gör inte det? Varje steg i livet är ett steg mot en bättre framtid, vi lär oss och vi slåss för kärleken som genomborrar våra kroppar och hjärtan som en brinnande blixt av kärlek. Jag gör det här på lång sikt och Tess Merkel är min själsfrände och bästa vän. Ja, vi kanske får ett barn. Inte en chans att vi är starka och håller fast vid varandra och familjen som vi strävar efter i slutändan.”

Kenny Solomons avslutar med att förklara att Tess Merkel är hans livs kärlek och att han aldrig skulle låta den intensiva kärleken de har försvinna.

Så fint!

FOTO: IBL

Annons