Efter krisen med Jacob – Margaux Dietz om beslutet att bo isär

Efter krisen med Jacob Liebermann – Margaux Dietz om beslutet att bo isär

Under den senaste tiden har Margaux Dietz varit ärlig med att hon och maken Jacob Liebermann igår igenom en tuff period.
I ett nytt inlägg berättar hon nu att makarna förra veckan tog ett beslut om att bo isär.

Under knappt ett år har Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, tagit flera stora steg i sin kärleksrelation. I slutet av förra året förlovade de sig under en semester på Maldiverna, och därefter dröjde det inte länge innan paret blev äkta makar. I början av april gifte de sig. Det storslagna bröllopet skedde utanför Stockholm på Hässelby slott, och vigseln förrättades av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, 32 – något som blev mycket omskrivet.

Och mer rubriker blev det för drygt en månad sedan då det avslöjades att vigseln inte var giltig – eftersom att Ebba Busch Thor inte är en registrerad vigselförrättare.

Makarna har även precis renoverat sin nyköpta bostad – och för bara veckor sedan kunde familjen flytta in.

Kärlekskrisen med maken Jacob

Men trots ett nyrenoverat hem, där allt mer eller mindre börjar falla på plats, är livet inte en dans på rosor. Margaux Dietz har den senaste tiden varit öppen med att det inte är helt bra mellan henne och Jacob just nu. I ett inlägg på bloggen berättade hon om krisen som makarna just nu kämpar med att ta sig igenom.

”Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter. Vi älskar varandra, bor ihop och har fortfarande världens finaste familj som vi kämpar för”, skrev hon då.

Förra veckan berättade hon att hon ställt in en semesterresa som hon och Jacob skulle åkt på, för att istället åka på semester ensam.

”Jag har bestämt mig för att ta en liten semester i november. Planen var ju att Jacob och jag skulle åka iväg i september, men med tanke på hur vi har haft det så avbokade vi allt. Jag känner dock att jag verkligen behöver det”, förklarade hon då.

Beslutet om att bo isär

Men den kommande resan blir inte första gången som makarna får tid ifrån varandra. I ett nytt inlägg berättar Margaux nu att de inte bodde ihop förra veckan, och att hennes fokus främst legat på sonen Arnold, 2.

Jag har haft några dagar ledigt från bloggen för att fokusera på allt annat. Förra veckan var väldigt tuff här hemma och jag och Jacob tog beslut att bo isär i några dagar”, skriver hon och fortsätter:

Så för min del har det varit full fokus på Arnold de senaste dagarna och på att försöka må bra. Mina känslor går väldigt mycket upp och ner och jag känner att vi är inne i en ny fas. Men allt kommer bli bra, så det är ingen fara. Det är bara en jobbig period.

FOTO: TT/Eva Tedesjö, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!