LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter diskussionen med sambon – Lina Ilars beslut om barnets kön

03 dec, 2018 
Lina Arvidsson
TV4-profilen Lina Ilar om beslutet om barnets kön
Dokusåpa-profilen Lina Ilar berättade i september om den glada nyheten att hon och kärleken Markus Olsson ska bli föräldrar. Nu berättar hon vad det är för kön på bebisen – och konflikten bakom.
Annons

Dokusåpa-profilen Lina Ilar, 25, har blivit ett bekant ansikte efter sin medverkan i Farmen på TV4. För två år sedan sökte hon kärleken i Bonde söker fru där hon skrivit brev till bonden Erik Bäckman.

De senaste två åren har varit fulla av förändringar för dalkullan Lina Ilar. Efter inspelningen av Bonde söker fru träffade hon sin kärlek Markus Olsson, 28, som hon flyttade ihop med förra hösten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I september i år kom så nästa stora nyhet. Lina Ilar och Markus Olsson väntar barn, något Hänt var först att berätta om.

– Det är helt sjukt, jätteoverkligt verkligen. Vi var på ultraljud i går och efter så känns det mer verkligt. Man har ju bara sett det på graviditetsstickan, men man har ju inte fått riktiga bevis. I går blev det på riktigt, det är jättehäftigt, sa Lina Ilar då till Hänt.

Sedan Lina och Markus fick veta att de ska bli föräldrar har de varit oense om de ska ta reda på bebisens kön.

Annons

– Där är jag och Markus inte helt överens. Jag vill verkligen veta vad det är och det vill inte han. Men hon skrev ner det på en lapp, så det sitter hemma på kylskåpet vad det är för någonting. Jag ska bara övertala honom att öppna kuvertet, sa Lina Ilar i september.

Svårt att välja namn

Trots att Lina Ilar och Markus Olsson bestämt sig för att vänta kunde de inte hålla sig. Nu avslöjar Lina Ilar könet på bebisen.

– Det blir en liten pojke. Det blir spännande, säger Lina Ilar till Hänt.

Efter att kuvertet hamnade på kylskåpet kunde inte Lina låta bli att se efter vad det stod i det.

– Det tog inte många timmar innan jag öppnat kuvertet. Det började med att jag öppnade det först, för jag kunde inte hålla mig. Markus sa att han inte ville veta utan ville spara det. Men jag sa, “jag säger inget till dig så blir det en överraskning för dig i alla fall”. Men en timme senare ville han också veta, säger Lina Ilar.

Annons

Nu när Lina Ilar och Markus Olsson vet att de väntar en pojke funderar de på ett namn till den lilla bebisen.

– Vi googlar hela tiden men har inte fastnat för något namn. Vi vill inte ha för ovanligt, men inte något jätteovanligt heller. Vi var inne på Elvis, men jag vet inte. Vi får se hur det blir, säger Lina Ilar.

Lina Ilar har mått bra under graviditeten hittills, förutom att hon är trött och har börjat få ont i kroppen. Och bebisen i magen är det full fart på.

– Det är liv och rörelse hela tiden. Det blir nog en väldigt hurtig bebis om den ska hålla på att röra sig så här mycket, säger Lina Ilar.

Lina Ilar är nu i vecka 31 och beräknat förlossningsdatum är den 5 februari.

FOTO: TV4, Instagram

Annons