Efter kollapsen – Nanne Grönwall om tuffa tiden

10 sep, 2017 
https://image.hant.se/cropped-hant_favicon_1-150x150.png.jpg?imageId=4943955&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Hänt
I fjol drabbades artisten Nanne Grönwall av en allvarlig utmattningskollaps. Nu berättar hon om vägen tillbaka. "Det har varit och är suuuuper kul att äntligen ha kommit igång", skriver hon på Instagram.
Annons

Nanne Grönwall, 55, har haft ett tufft år bakom sig.

I början av 2016 drabbades hon av en utmattningskollaps och rasade ihop på golvet hemma. På sin blogg har hon beskrivit hur hjärnan bara stängt av vid minsta stress, oro eller åtagande. I december försökte hon börja om och jobba, men fick ta ett steg tillbaka efter att kroppen än en gång sagt ifrån.

Men nu verkar Nanne Grönwall börjat hitta tillbaka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sedan tre månader tillbaka har artisten så smått börjat jobba igen, berättar hon på Instagram.

“Det har varit och är suuuuper kul att äntligen ha kommit igång och jobba igen, men i mitten på augusti, så kände jag också att jag måste se över utvecklingen”, skriver hon.

Hon berättar vidare att telefonen gått varm och att hon överöst av jobbförfrågningar. Men för att skynda långsamt valde Nanne Grönwall att boka en spontansemester och ladda batterierna.

“Tycker att det är så otroligt kul, men inser mitt upp i allt att jag ju faktiskt lovat mig själv en mjukstart.”

Artikeln publicerades först på Hemmets.

Text: Helena Sjögren

Foto: IBL

Annons