Efter karriären i TV4 – därför flydde "Väder-Tone" Sverige

Väder-Tone var en av TV4:s mest populära meteorologer för några år sedan. Men efter sin karriär på kanalen flydde hon Sverige för att göra karriär i grannlandet.

Vi känner igen Tone Brekkestad, 47, som ”Väder-Tone” i TV4:s ruta, men nu var det längesedan vi såg henne prata om vädret på tv:n. Efter sina år på kanalen valde hon att lämna Sverige för hemlandet Norge, och nu lever hon ett nytt liv i Oslo ihop med flygkaptenen Frithiof.

– Vi har en villa tillsammans som vi har byggt, det tar en kvart att köra till Oslo. Vi flyttade in för snart två år sedan. Vi har det väldigt bra, säger hon i Expressen.

Annons:

Under schlagern delar Betsson ut en miljon i vinster, med dragningar varje fredag18 +, Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se

Hon var en av TV4:s mest populära meteorologer men hamnade i blåsväder 2006 och blev då tillfälligt avstängd från kanalen efter att hon vikt ut sig i herrmagasinet Slitz. Men tittarna protesterade och det ledde till att Tone fick fortsätta på TV4. Men idag ägnar hon sig åt annat. I Norge har hon en framgångsrik karriär som föredragshållare, moderator och kursledare i videoteknik.

– Där känner jag att med mina år på TV4, och jobb framför publik, att jag har en hel del att komma med, säger hon till tidningen.

Utöver karriären har hon andra drömmar ihop med kärleken. De har varit ett par i drygt tre år och nu är planen är att skaffa ett semesterboende i Italien.

– Vi tittar på Italien för lite mer värme och det beror på vad vi hittar som känns rätt. Vi har varit på en hel del visningar och tittat både på lägenheter och hus, vi får se var det landar, säger Tone Bekkestad.

LÄS OCKSÅ: Profilen avslöjar: Så övertalar TV4 kändisarna att vara med i Let’s Dance

LÄS OCKSÅ: TV4-profilens hån mot kungen i direktsändning: ”Nja…”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!