Efter kärleksryktet – Carina Bergs heta semester med miljardären

Vid årsskiftet kopplades Carina Berg ihop med miljardären Rikard Svensson. Nu befinner de sig på en lyxig resa tillsammans, och delar med sig av sina härliga upplevelser.

Det var vid årsskiftet som det började tisslas och tasslas om att den folkkära programledaren Carina Berg, 39, hittat kärleken i miljardären Rikard Svensson, 44. Många källor som Hänt var i kontakt med vittnade om samma sak – paret var hejdlöst förälskade i varandra och hade fallit pladask.

– Jag kommenterar inte mitt privatliv och kan varken bekräfta eller dementera det. Hoppas ni har förståelse för det, sa Rikard Svensson då till Hänt.

Ett halvår senare verkar det åtminstone som att de har utvecklat en nära relation och trivs i varandras sällskap. I dagarna har Carina och Rikard nämligen varit på gemensam semester i USA och njutit av den amerikanska sommarvärmen.

Häromdagen publicerade Carina Berg en bild på Instagram där hon skämtade om män som sitter brett isär med benen på flygplan, och i kommentarsfältet kan man läsa mellan raderna att det kan ha varit Rikard som poserade bredvid henne.

”Vi får plats utmärkt, jag och farbrodern till höger om mig på planet. Men just nu bygger det mycket på att jag är kissnödig. Hur blir det sen när jag är klar och ba WANNA SEE MY WOMAN SPREAD!!?? DO YA? PUNK!”, skrev Carina.

Därefter har Rikard kommenterat bilden:

 ”Doften var lätt syrlig/frän trots luftigheten”, varpå Carina svarat ”Frän var ordet!”.

Konversationen tog inte slut där, för Rikard passade på att ge Carina ett löfte: ”Förlåt då! Jag skall skärpa mig nästa gång!”.

Detta är dock inte enda tillfället nyligen som Carina och Rikard har spenderat tid tillsammans. I början av juli åkte de båt i Florida tillsammans med vänner och barn. Carina har själv publicerat en bild från åkturen och taggat Rikard i bilden.

https://www.instagram.com/p/BWLNq1IFuYJ/?taken-by=carinabergluuk

Under en annan bild Carina delat med sig av har Rikard dessutom tagit sig tid att skicka en skriftlig hälsning. På bilden sitter tv-profilen med två tallrikar framför sig, varpå han har kommenterat: “Tre fantastiska delikatesser”.

Carina Berg var tidigare gift med Kristian Luuk, 50. De två lämnade in sin skilsmässoansökan i oktober 2016 efter 11 år tillsammans. Carina har därefter köpt en ny lägenhet som ligger bara några 100 meter från den tidigare gemensamma bostaden där Kristian bor kvar.

Rikard Svensson är god för 2,5 miljarder kronor och arvtagare till det svenska familjeföretaget och miljardbolaget Arvid Svensson AB i Västerås.

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs första bild från nya lyan får fansen att häpna

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs lyxliv som singel

FOTO: Instagram, Ibl

SENASTE NYTT!