LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Felix Sandman om svårigheterna i relationen med flickvännen

14 jun, 2019 
Felix Sandman och Andra Kallström
Felix Sandman och Andrea Kallström har varit tillsammans i ett år. Nu berättar Felix att det inte alltid är lätt att vara i en relation när man jobbar som artist och åker på turnéer titt som tätt.
Annons
Felix och svårigheterna med flickvännenBrand logo
Felix och  svårigheterna med flickvännen

Efter tio års vänskap uppstod kärlek mellan Felix Sandman, 20, och Andrea Kallström, 21. Förra sommaren blev de ett par och sedan dess har relationen rullat på. När Felix gästade podcasten Värvet i april pratade han om sina känslor för flickvännen.

– Det största som påverkar mig är kärlek, jag lägger ju hela mitt liv i förhållandets händer. Jag är väldigt glad, lycklig och kärleksfull, sa han vid tillfället.

Felix Sandman verkar vara fast besluten om att det är just Andrea Kallström han vill tillbringa sin framtid med. I Värvet berättade han att paret redan har planer på att skaffa barn ihop:

– Jag vill det när jag är 25, Andrea vill ha barn när hon är 28, så det blir väl någon gång då, sa han i podcasten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Felix Sandman och Andrea Kallström kan bli sambor

När Hänt träffar Felix Sandman på pressträffen för den kommande säsongen av Allsång på skansen pratar han mer om sin relation med flickvännen.

Annons

Det har blivit en hel del jobb och turnerande i vår för Felix del, men eftersom Andrea Kallström också jobbar som artist fungerar det ändå bra. Andrea är en av medlemmarna i popgruppen Lennixx.

– Hon jobbar ju också en del och är artist och det är ju skönt för hon fattar ju vad man gör. Men det är jobbigt, man får få det att funka, det är tuffa scheman och man är borta en månad kanske och turnerar eller åker till USA och sådär. Så det är svårt men det kommer gå.

Trots att paret stundtals är ifrån varandra längre perioder pratar de ändå dagligen.

– Man facetimear ju varje dag. Det är så jävla bra, asså jag fattar inte, om man hade åkt bort när det inte fanns mobiler liksom. Då hade man ju fått skicka brev. Nu får vi i alla fall se varandra.

Felix Sandman och Andrea Kallström är fortfarande särbor men Felix hoppas att detta snart ska ändras.

– Jag bor ju typ hos henne. Men jag hoppas att vi ska flytta ihop inom en snar framtid.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons