Efter Ex on the beach – Renara om barnbeslutet med Oskar

Ex on the beach-profilen Renara Franco om barnbeslutet med Oskar

Den som såg vårens säsong av Ex on the beach är välbekant med att det slog gnistor direkt mellan Renara Franco och Oskar Meggerle när de träffades igen i dokusåpan. Idag är paret sambos och nu svarar Renara på hur hon tänker kring barnfrågan.

Renara Franco, 21, blev ett känt ansikte i realityserie-världen när hon medverkade i Are you the one på Viafree förra året.

Under våren har hon varit aktuell i ännu en dokusåpa, denna gång i Dplays Ex on the beach. Där kom hon in som ex till Oskar Meggerle, 22, och det kom då fram att de två dejtat fram och tillbaka under en längre tid hemma i Sverige, men det hela slutade med svartsjukebråk strax innan det bar av till Ex on the beach.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Men när de sedan sågs igen under inspelningarna kunde realityprofilerna lägga gammalt groll bakom sig och blev snabbt ett av de hetaste paren under säsongen. Idag är de tillbaka i Sverige och har flyttat ihop i Skåne.

I podcasten I sanningens namn berättar Renara om hur det känns att vara sambos.

– Det känns så bra. När vi inte var med varandra, alltså när vi var isär från varandra, till och med när jag är här nu så saknar jag honom. Det låter så töntigt men det gör jag verkligen, säger Renara Franco och fortsätter:

– Jag är van vid att vara så självständig, så nu det är så här ”varför gör jag så här? varför känner jag så här? vad händer?”.

Vill kunna ge barnen hela världen

När Renara får frågan om huruvida hon vill ha barn eller inte, svarar hon ja. Däremot vet 21-åringen inte exakt hur många barn hon kan tänka sig.

– Jag vet inte, så många som jag får plats med och har råd med, säger Renara och skrattar.

Renara berättar också om sin uppväxt. Hon föddes i Brasilien och flyttade till lilla Billinge i Skåne vid sju års ålder. Men det var en tuff uppväxt med sin mamma, med mycket bråk och stök vilket ledde till att det gick ut över studierna under gymnasiet. Socialen kopplades in och ganska fort fick Renara istället bo hemma hos en kompis familj.

Med bakgrund av allt det, menar Renara att hon ändå kommer att bli en bra förälder.

– Jag tror att jag kommer att bli världens bästa mamma, faktiskt. Jag vet ju exakt vad man inte ska göra, säger Renara i podcasten.

Däremot verkar det inte som att hon är redo för att bli mamma just nu. Några dagar efter att poddavsnittet släppts hade Renara en frågestund på sin Instagram, där hon fick frågan om vad hon skulle göra om hon var gravid med Oskar nu.

”Oj.. Jag skulle gjort abort, jag vill kunna ge mina barn de absolut bästa förutsättningarna. Jag vill inte ha barn förrän jag känner att jag kan ge dem hela världen och lite till…”, skriver Renara Franco på Instagram story.

FOTO: