LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter kärleksbeskedet – Molly Sandéns avslöjande om David

11 mar, 2020 
Efter uppbrottet från Danny Saucedo har Molly Sandén gått vidare och hittat kärleken på nytt, något hon bekräftade för Hänt i december.
Vem hon håller kärt har hon dock valt att hålla hemligt, trots att fansen tror sig veta vem det är – och nu skickar hon en kärleksfull hälsning till den utpekade personen.
Annons
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020Brand logo
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020

Det var i december förra året som Molly Sandén bekräftade att hon är i en ny relation efter det omtalade uppbrottet från Danny Saucedo.

– Jo, jag träffar en, sa Molly Sandén till Hänt under pressträffen för Grammisgalan och på frågan om hon och denne person var ett par svarade hon ja. Men vem den lycklige var valde hon att hålla för sig själv.

Än har vi inte sett henne avslöja vem personen hon håller kärt är, men det har inte hindrat fansen från att spekulera.

På Instagram har man kunnat se Molly tillsammans med David Larson då de bland annat har varit på turné tillsammans och varit iväg på resor med vänner. I flera inlägg kan vi se hur David hyllar Molly för hennes musikaliska talang och härliga personlighet.

Även Molly visar bandmedlemmen kärlek när hon kommenterar hans bilder med hjärtan och komplimanger – vilket är det som fått dansen att tro att de är något mer än vänskap mellan dem.

Annons

Kärleksfulla hälsningen

När Hänt träffade henne under Grammisgalan fick hon frågan om det är kärlek mellan henne och David, och på det svarade artisten kryptiskt:

– Kanske, kanske.

Om hon och David är ett par är alltså fortfarande oklart, men något vi däremot kan se är att orden de lämnar i vandras kommentarsfält blir varmare och varmare.

När David under gårdagen delade en bild av sig själv på Instagram var Molly inte sen med lämna en kärleksfull hälsning i kommentarsfältet.

Bland kommentarerna skriver Molly Sandén: ”Snyggaste jag vet”, följt av emojis föreställande en eld och ett hjärta, och till svar får hon en eld och ett hjärta tillbaka.

David Larsons tidigare relation

David Larson har tidigare varit ett par med skådespelerskan Félice Jankell, 27, men förhållandet tog slut 2018. Félice har även hon hittat kärleken på nytt i H&M-arvingen Nils Tham. Nils och Félice blev i höstas föräldrar åt en liten son som fått namnet Winston.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons