Efter kärleksbeskedet – följarnas frågor om Viktor Frisks bild

Viktor Frisks mystiska ring

Viktor Frisk har varit tyst om sin nya kärlek i över tre månader. Men nu tror sig följarna ha sett en detalj på Instagram som tyder på att Viktor inte är singel – istället tror de att han är förlovad!

Artisten Viktor Frisk, 25, må uppdatera sina sociala medier flitigt och vara en av de mest folkkära profilerna – men är det något som driver följarna till vansinne är att han är ytterst hemlig om kärleksliv.

Mystiken kring Viktors privatliv har i alla år varit stor och han har varit ytterst fåordig kring det, därför var det många som jublade när han i höstas berättade för Hänt att han träffat någon. Även om han vid det tillfället inte kunde kategorisera in vilken etikett det var på relationen.

– Det kanske är så att jag träffar någon men att träffa någon är en sak, att stöta ihop med någon ibland är en annan sak, sa han.

Viktor Frisk: ”Jag träffar någon”

Vid årsskiftet var Viktor Frisk desto säkrare, och mer öppen. För då fanns det någon som fick hans hjärta att slå lite extra.

”Jag träffar någon. Kärleken vet jag inte men jag tror inte på att rusa fram”, svarade han under en frågestund på Instagram.

Även om Viktor Frisk var tydlig i sina svar om att han inte hade ambitionen att dela med sig av detaljer så delade han med sig av en sällsynt kärleksförklaring.

”Jag mår bra och känner mig glad när jag träffar den här människan”.

Sedan dess har Viktor Frisk, precis som han lovat, varit knäpptyst om kärleken och personen han träffar. Något som onekligen får följarna att granska hans inlägg ännu mer ingående efter dolda detaljer kring Viktors eventuella partner.

”Ljuvligt vill jag lova”

Nu tror de sig ha hittat något! När Viktor Frisk fyllde 25 år för en vecka sedan publicerade han en bild på sig själv och berättade om firandet.

”Födelsedagsshoppar och går runt för själv. Djurgården, spa och egentid! Unnar mig exakt allt idag, så gött!! Aldrig testat det här förut. Ljuvligt vill jag lova!”, skrev Viktor.

Men det skarpsynta följare reagerade på var den ring som skymtar på Viktor Frisks ringfinger.

”Förlovningsring?”, frågar en följare.

Viktor Frisk har själv inte svarat på frågan huruvida han är förlovar, däremot tror sig andra följare ha klurat ut sanningen. De tror att bilden är spegelvänd och att ringen egentligen sitter på högerhanden.

En förklaring som dock inte alla köper, utan hänvisar istället till Samir Badrans miss – han satte förlovningsringen på fästmön Julia Sundqvists högerhand när han friade under storslagna former i Talangs direktsändning.

FOTO: TT