Efter kampen – svenska hollywoodfrun Caroline Grane gravid

efter kampen – svenska hollywoodfrun caroline grane väntar barn

Den svenska Hollywoodfrun Carolina Grane är gravid. Den stora nyheten delar hon via sina sociala medier – och avslöjar samtidigt könet på bebisen.
Slå på ljud

Caroline Grane, 41, blev ett känt ansikte för svenska folket när hon dök upp i TV3:s realityshow Svenska Hollywoodfruar. Hon kommer från Stockholm, men flyttade till New York för över tio år sedan tillsammans med kompisen och kändismäklaren Fredrik Eklund. Där gjorde en hon en succékarriär som fastighetsmäklare, och kallades för ”billion dollar lady” efter att hon sålt bostäder för över en miljard dollar.

2015 tog hon plats i Svenska Hollywoodfruar tillsammans med Maria Montazami, Gunilla Persson, Åsa Vesterlund och Agnes-Nicole Winter. Samma år berättade hon för Hänt om sin längtan efter att få barn. Hon var då 36 år gammal, en ålder som skapade stress i henne.

– Jag vill absolut ha barn och det är lite stressigt nu för jag fyller ju 37 snart. Man har ju tydligen inte hela livet på sig även om man skulle önska att det var så, sa hon då till Hänt.

”Det är en pojke”

Nu går Caroline Granes önskan om barn i uppfyllelse. I magen ligger en liten bebis, vilket hon avslöjar i sina sociala medier. Till en bild där gravidmagen syns igenom en skir klänning avslöjar hon den glädjande nyheten med två emojis: ett rött hjärta och en nappflaska. Och i ännu ett inlägg avslöjar hon nu även att hon väntar en pojke.

”Det är en pojke! Skulle älska om ni har några förslag på pojknamn tack”, skriver Hollywoodfrun.

I följande text skriver Caroline Grane att hon är i vecka 37, och i kommentarsfältet strömmar nu gratulationen in från glada följare.

”Åh fantastiska nyheter. Grattis till din lilla prins”, skriver en.

”Grattis!!!! Så glad för dig!!”, skriver en annan.

”Stort grattis fina. Så spännande och underbart”, skriver ännu en.

För Hänt har Caroline tidigare berättat att hon ville frysa in sina ägg. Om så blev fallet är inte känt. Hänt har sökt Caroline Grane.

FOTO: TT/Agneta Elmegård, Instagram

SENASTE NYTT!