LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter inseminationen – Annika Leone gravid: ”I chock”

07 mar, 2017 
AvLotta Gray
Annika Leone jublar över graviditeten och gillar att spermadonatorn är lik dottern. Nu blir hon tvåbarnsmamma och är hur redo som helst.
Annons

Journalisten Annika Leone , 42, har alltid varit frispråkig och en förebild för många ensamstående mammor då hon fick dottern Lilo utan att vara i en relation med pappan. Nu har Lilo hunnit bli tre år och Annika har längtat efter ett syskon. Bloggläsare har kunnat följa med Annika i hennes resa från tankar om att skaffa ett till barn – till att faktiskt åka till Danmark för att inseminera sig.

Under söndagen gjorde Annika ett graviditetstest för att se om inseminationen hade lyckats. Resultatet var negativt. Men när hon tisdagen valde att göra ett nytt test visade det positivt.

“När jag gjorde det första graviditetstestet, som jag fick av kliniken, i söndags morse så tyckte att jag att strecket som tyder på att man ska vara gravid inte syntes någonting. Sen slängde jag testet, men tog upp det och kollade på igen – efter ett dygn. Då syntes ett svagt rosa streck i ”gravidrutan”.”, skriver Annika på sin blogg och fortsätter:

Annons

“Så snabbt sprang jag till Apoteket och köpte ett nytt test och det visade ETT BLÅTT TUNT STRECK! Jag är gravid! I chock men bra chock”

Annika Leone med dotter Lilo.

Att vänta på ägglossning, resa till Danmark och bli inseminerad och vänta ytterligare två veckor på resultat, har förstås varit en pärs men Annika har varit öppen och delgett sina läsare sin resa mot en större familj.

“En sak jag tycker är viktigt är att inte hänga upp sig på är orden ”ensam” och ”ensamstående”. Det låter så deppigt! Och man är ju inte ensam! Det kommer så klart (om jag blir gravid) att vara annorlunda att ha två barn istället för bara ett. Men jag VET att jag kommer att fixa det hur tufft det än kommer att bli stundtals”, har hon tidigare berättat.

Spermadonatorn är blond, blåögd och 182 centimeter lång.

– Det känns bra, det är ju Lilos färger.

Foto: Blogg Annika Leone/mama IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons