Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter Hollywoodfruarnas bråk – Anna Ankas ursäkt till tittarna

Anna Anka och Elena Belles bråk under fotograferingen

Efter den chockerande attacken mot Elena Belle i Svenska Hollywoodfruar som fick tusentals tittare att reagera ber nu Anna Anka om ursäkt.

Tisdagens avsnitt av Svenska hollywoodfruar avslutades i storbråk mellan Anna Anka, 47, och Elena Belle, 32. Många tittare reagerade starkt och med avsky av att bevittna fruarnas bråk.

Det var när tv-fruarna träffades för en pressfotografering inför den nya säsongen som ett verbalt krig bröt ut. Anna Anka anklagade bland annat Elena Belle för att vara en dålig mamma och sågade därefter Elenas Belles klänning.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

– Ska du ha den på dig? För jag gillar inte den här bimbolooken, och det är det du visar. Hollywoodfruar är classy, det är inte någon horshow, sa Anna Anka i programmet.

Trots starka protester från de andra fruarna eskalerade bråket, då Anna Ankla fortsatte kalla Elena för diverse öknamn. I klippningen tvingades TV3 censurera, och Anna krävde att Elena skulle lämna fotograferingen. Hon bad även de andra Hollywoodfruarna att ”hålla käften” ett flertal gånger.

Scenerna fick hundratals tittare att kritisera händelsen och ifrågasätta varför TV3 visade det överhuvudtaget.

”Senaste avsnittet av Hollywoodfruar passerar alla lägstanivåer, både pinsamt och fruktansvärt obehagligt”, skriver en person på TV3:s Facebook-sida.

”Alltså wow, TV3 shame on you!! Såg precis senaste avsnittet av svenska Hollywoodfruar, Hur kan ni rättfärdiga att ens visa detta?!??”, skriver en annan.

Nu ber Anna Anka tittarna om ursäkt i ett öppet brev, som hon skickat till de andra tv-fruarna samt till Aftonbladet.

”Med min comeback ville TV3 uppenbarligen spica upp en TV-gryta som puttrat på i tolv säsonger och som med tiden, helt naturligt, tappat lite av sin ursprungliga och unika krydda”, skriver Anna Anka i brevet.

Även fast Anna Anka tycker om att provocera, medger hon i brevet att hon denna gången gått för långt, skriver Aftonbladet.

”Jag antog, efter många års frånvaro från TV-rutan, utmaningen. Jag såg fram emot att göra comeback och röra om i grytan. Jag sticker inte heller under stol med att jag gillar att provocera. Men den här gången gick jag och bråken för långt”, skriver Anna.

Hon fortsätter:

”När man hånar mig som mamma eller min relation till mina barn så ser jag svart. Jag inser idag att jag gick för långt. Jag uttryckte mig dumt och ovärdigt. Därför vill jag be om ursäkt, både till programmets samtliga fruar och till den svenska TV-publiken”.

Enligt Aftonbladet avslutar Anna Anka sitt brev med att säga att hon kan tänka sig att ta en kurs för att bättre kunna hantera sin ilska.

”Jag utesluter inte att jag kanske tar en introduktionskurs i ’Anger management’. De sägs vara populära här i Hollywood”, avslutar hon.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Elena Belles krav på TV3 – efter Anna Anka-bråket

LÄS OCKSÅ: Tittarnas ilska mot TV3 efter Anna Anka och Elena Belles bråk

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN