Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter hårda dissen – Camilla Läckbergs känga till Ulf Lundell

25 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
I nya boken ”Vardagar” delar Ulf Lundell friskt sina åsikter om andra svenska kändisar. Anna Book, Håkan Hellström, Zlatan Ibrahimovic och Camilla Läckberg är några och på Instagram sparkar Camilla Läckberg tillbaka.
Annons

Ulf Lundell, 68, går hårt mot Camilla Läckberg, 43, och maken Simon Sköld, 30 i sin nya bok ”Vardagar”. Bland annat påpekar han det skrivs för mycket i media om makarnas bröllop och undrar varför journalister är så uppskruvade över henne. Ulf Lundell kallar också Camilla för en ”dålig writer” och menar att Simon är en ”toyboy”, skriver Aftonbladet. Vid ett annat tillfälle frågar han sig också ifall Camilla Läckberg kan vara Sveriges tröttsammaste människa. Nu svarar hon på kritiken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag har inte läst hans bok, ägnar inte så mycket tid åt gnälliga gubbar. Uppenbarligen läser han mina böcker och det är ju trevligt”, skriver Camilla till Aftonbladet.

Instagram utvecklar Camilla sitt svar och sätter hårt mot hårt.

”Har aldrig varit ett fan – tjuriga, gnälliga, pompöst uppblåsta gubbtjyvar har liksom aldrig varit min grej. Men ändå. En sak till i livet att bocka av. Dissad av Ulf Lundell i hans nya bok”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Roligast är dock den totala bristen på självinsikt man måste ha när man kallar min man ”toyboy” – när Uffes senaste fru är 26 år yngre…”.

I kommentarerna får hon medhåll från sina följare:

”Heja Camilla, håller helt och hållet med dig”, skriver en.

”Avundsjuka kort och gott! Det svider när en tjej är så framgångsrik, tjänar mycket mer, är snyggare och smartare. Även har en yngre man som är framgångsrik på flera sätt. Ni är en fantastisk stjärnfamilj”, skriver en annan.

Även tv-personligheten och gastronomen Edward Blom, 47, fick sig en känga i boken från författaren. Och precis som Camilla Läckberg ger han svar på tal på Instagram.

”Tycker det är oerhört komiskt att Ulf Lundell vet att jag existerar. Har alltid haft en bild av att han satt där i sin trädgård på Österlen: skrev, komponerade och drack hirkum pirkum utan att ens veta att internet existerade eller Berlinmuren fallit”, skriver Edward.

Foto: 

Annons