TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter gravidavslöjandet – Jon Olsson bryter tystnaden om pausen

24 jun, 2019 
Lina Arvidsson
Jon Olsson tar en paus efter avslöjandet om Janni Delérs graviditet.
Youtubern Jon Olsson och Janni Delér väntar sitt första barn som beräknas födas i november. Men mitt i babylyckan kom bakslaget. Jon Olsson berättar nu att han under en tid känt sig utbränd – och försvinner därför under en tid från Youtube.
Annons
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”Brand logo
Kenza Zouitens första ord om förlossningen: ”Väldigt chockad”

För ett år sedan åkte Jon Olsson, 36, och Janni Delér, 29, till spanska Marbella för att gifta sig. Paret hade då varit tillsammans i sex år. Bröllopet ägde rum vid vattenbrynet och under vajande palmer sa paret ja till varandra. Därefter följde en bröllopsfest som varade in på småtimmarna.

I början av juni i år kom det glada beskedet att Jon Olsson och Janni Delér väntar barn. I ett inlägg på Instagram delade Jon med sig av en bild på sig själv och Janni.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Mamma Janni och pappa Jon! Känns 100% overkligt att vi ska få ett barn i november!”, löd bildtexten.

I en video på sin Youtube-kanal har paret också berättat om sina känslor kring att bli föräldrar. De avslöjar bland annat att barnet varken var planerat eller oplanerat.

– Det hände lite snabbare än vi hade tänkt oss. Men såklart är vi jättelyckliga, säger Jon Olsson i videon.

Jon Olssons bistra besked om hälsan

Nu har Jon Olsson delat ett inlägg på Instagram där han öppenhjärtigt berättar om sitt mående. Han skriver bland annat att han för en tid sedan kände sig utbränd och tog en paus för att vila upp sig.

Annons

Jag vilade, mådde toppen, gick tillbaka med full gas igen bara för att känna mig lika trött som jag gjorde för några månader sedan”, skriver Jon Olsson i ett inlägg.

Han fortsätter:

Jag gissar att det är en läroperiod för att lista ut var min arbetsgräns är och vad som gör mig utvilad igen”.

På grund av den stora tröttheten har nu Jon Olsson bestämt sig för att ta en paus från Youtube för att må bättre.

”Trots att jag hatar det kommer jag ta en två veckor lång vlogg-paus. Jag vet att det är rätt sak att göra eftersom hälsan alltid kommer först. Så vi ses igen den 7 juli och hoppas att den lille kommer snart för att hjälpa mig balansera mitt liv”, skriver Jon Olsson.

I kommentarsfältet får Jon Olsson stöd för sitt beslut, men det är också många som ifrågasätter huruvida bebisen kommer att göra saker och ting bättre.

När bebisen är född kommer du sluta vlogga för du kommer inte ha tid”, skriver en person.

Ledsen att göra dig besviken, men snälla, räkna inte med att den lille ska balansera ditt liv!!! Det gör snarare motsatsen! Jag talar från erfarenhet”, skriver en annan.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons