LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fares Fares talar ut om känslorna inför att bli pappa

22 jun, 2019 
Lina Arvidsson
Fares Fares och Clara
Fares Fares och flickvännen Clara Hallencreutz träffades i januari förra året. När paret hade varit tillsammans i drygt ett år kom glädjebeskedet att de väntar barn som ska födas i slutet av sommaren. Nu berättar Fares Fares om känslorna inför att bli pappa.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Skådespelaren Fares Fares, 45, är först ut bland alla årets sommarvärdar i det populära radioprogrammet Sommar i P1. Skådespelaren träffade sin flickvän Clara Hallencreutz, 33, i början av förra året. Efter många månader av hemlighetsmakeri bekräftade Fares Fares att han och Clara är ett par.

– Det är helt fantastiskt att ha en flickvän, speciellt henne, sa han i Hellenius hörna på TV4 i höstas.

I april i år kom nästa glädjebesked – nämligen att paret väntar barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är beräknat i slutet på sommaren, har Fares Fares berättat för Hänt.

I sitt sommarprat i Sommar i P1 berättar Fares Fares om sin barndom, om hur han kom till Sverige från Libanon, hur han började med skådespeleriet och slutligen tog sig hela vägen till Hollywood. Men mest känslosamt blir det när han berättar om det stora äventyr som ligger framför honom – att bli pappa.

– Jag och min fantastiska sambo Clara ska få ett barn. Jag ska bli pappa, det är min nästa stora roll och den är planerad att vara livet ut. Det ska bli det största känner jag, hoppas jag. Man vet ju ingenting, jag vet ju inte vem som kommer. Jag väntar dig i en värld som jag känner till och försöker förstå varje dag. Jag ska försöka förklara de frågor jag har, säger Fares Fares i Sommar i P1.

Annons

Fares Fares lugn inför framtiden

Fares Fares kommer från en stor familj och han känner ingen oro inför sin nya uppgift.

– Mina fyra systrar har många barn och jag är inte den första skådespelaren i världshistorien som blir pappa, så det ska nog gå bra, säger Fares Fares i Sommar i P1.

Han avslutar sitt sommarprat med att spela en speciell låt till sitt barn, Welcome to the jungle, av ett av hans och Claras favoritband; Guns n´roses.

– Framförd av Sveriges radios symfoniorkester. Den är specialarrangerad för det här tillfället, specialarrangerat till mitt barn. Med den här låten hälsar jag dig välkommen till den här djungeln, där jag kommer att vänta bland alla möjligheter och faror. Och jag kan inget annat erbjuda dig än mitt liv, mitt självförtroende och min näsa, säger Fares Fares.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Johan Jeppsson

Annons