LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter fyra år i New York – nu flyttar Madeleine till London

15 okt, 2014 
AvElisabeth Andersson
Prinsessan Madeleine har bott i New York de närmaste fyra åren, träffat sitt livs kärlek och fått barn. Men saker förändras med åren och nu tros prinsessan lämna Manhattan för London.
Annons

Enligt uppgifter som tidningen Hänt Extra tagit del av har Chris O’Neill, 40, köpt en lägenhet i London.

– Härifrån kan han sköta mycket av sina affärer och samtidigt ha nära till Sverige där Madeleine har sina åtaganden, säger en källa till Hänt Extra.

Foto: kungahuset.se
Familjen flyttar till London, enligt Svensk Damtidning. Foto: kungahuset.se

Även Svensk Damtidning rapporterar om lägenhetsköpet, och en “mycket närstående person till paret” säger att Chris och Madeleine, 32, ska flytta till den brittiska huvudstaden. Chris är ju uppväxt i London och hans mamma och syster bor fortfarande där, liksom flera av parets vänner. Tidningen skriver också att Madeleine inte längre har någon kvar att umgås med i New York, många av hennes vänner har flyttat därifrån.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi kan inte bekräfta uppgifterna att prinsessan Madeleine med familj ska flytta till London. Det har funnits tankegångar hos paret att flytta till Europa och därmed närmare Sverige, men en eventuell flytt till Europa är fortfarande under planeringsstadiet. London har varit ett alternativ men flera städer har diskuterats. I dagsläget är ingen flytt bestämd, skriver hovet på sin hemsida.

Paret lämnar New York. Foto: IBL
Paret har hittills varit lyckliga i New York, men nu är det aktuellt att lämna staden. Foto: IBL

Oavsett om det blir en flytt nu eller längre fram är London en perfekt stad för paret. Madeleine pluggade där 2001 och känner till staden väl, och det tar bara ett par timmar att flyga från London hem till familjen i Stockholm.

– Det har med familjen att göra så klart, det betyder ju allt. Madeleine är extremt familjekär. Även om hon bott på andra sidan Atlanten har hon haft daglig kontakt med familjen. De vill ju så klart också att Leonore ska lära känna sina släktingar och det blir ju mycket lättare om de bor i London, säger Aftonbladets hovexpert Jenny Alexandersson.

Annons