TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter frieriet – Ola-Conny Wallgrens framtidsplan med Camilla

15 jan, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Ola-Conny berättar om framtiden tillsammans med fästmön Camilla.
I december kom avslöjandet att Ola-Conny Wallgren från dokusåpan Ullared förlovat sig med kärleken Camilla. Nu berättar han hur framtiden tillsammans med henne ser ut.
Annons

Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 55, har under sina år som dokusåpakändis hittat vägen till Svenskarnas hjärtan. I september avslöjades det att han tänt en gnista i ett alldeles speciellt hjärta. Det var när Ola-Conny gästade tv-programmet Hyséns i höstas som han visade upp nya flickvännen Camilla, 37.

I början av december kom ytterligare ett glädjebesked, nämligen att Ola-Conny och Camilla förlovat sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, vi har förlovat oss! Först var vi på en herrgård i Skåne där vi åt äggkaka och drack vin och öl. Dagen efter bar det av till Madeira. Det var jätteromantiskt, sa Ola-Conny Wallgren till Hänt i december.

Sjuksköterskan Camilla har verkligen tagit Ola-Conny med storm och han har bara gott att säga om henne.

– Hon är en fantastisk dalkulla med en aura som jag aldrig tidigare sett! Jag tycker om att vara i skog och mark, och säger jag att: ”Nu sticker vi ut och drar en storgädda” så hänger hon på. Vi funkar bra ihop, har Ola-Conny tidigare sagt.

Annons

Framtiden är öppen

Nu har paret varit förlovade i drygt en månad, men det är ingen större skillnad från innan, menar Ola-Conny när Hänt når honom.

– Det är väl inget mer konstigt än att man är ihop. Har man varit ihop, som nu, nästan ett år så diskuterar man det. Men någonstans måste man börja – sen får man se vad som händer. Det är väl precis som förut men det visar att man hör ihop. På något sätt signalerar det till andra att man är upptagen, säger Ola-Conny och skrattar.

Trots att paret nu är förlovade har de inte bestämt om det blir något bröllop ännu.

– Det kan jag inte säga faktiskt än. Man får ta tiden som den kommer och se framåt efter hand. Man måste ju börja någonstans sen får man se vad som händer, säger Ola-Conny.

Tionde säsongen av Ullred har premiär 15 januari kl 20 på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: Kanal 5, Karin Törnblom/IBL

Annons