LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Efter frieriet i TV4 – bilden på Stor och Seinabo Sey förbryllar

09 dec, 2018 
Bilden på Seinabo Sey och Stor efter frieriet förbryllar tittarna
I gårdagens Så mycket bättre gick Stor ned på knä och friade till Seinabo Sey – något som fick både de andra artisterna att tappa hakan och tittarna att förvånas. Nu fortsätter Stor att förbrylla tittarna genom en ny bild på honom och Seinabo Sey.
Annons

Under gårdagens program av Så mycket bättre på TV4 var det den svenska musikikonen Monica Zetterlund som skulle hyllas. Ulises Infante Azocar, under artistnamnet Stor, var sist ut av alla med att framföra sin tolkning av Monica Zetterlunds Gröna små äpplen.

Som en överraskning för de andra artisterna hade han med sig Seinabo Sey på scenen för att framföra tolkningen tillsammans. Men överraskningarna slutade inte där. Vid låtens slut gick Stor ned på knä och friade till Seinabo Sey.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vill du gifta dig med mig? undrade han.

– Ja lätt! utbrast hon som svar och därefter kysste de varandra.

Artisterna tappade hakan och förstod inte alls om frieriet var på skämt eller på låtsas. För Hänt förklarade TV4 att frieriet inte var på riktigt, utan tänkt som ett roligt skämt.

”De är kompisar och har även arbetat ihop, frieriet är endast på skoj”, skriver Frida Skogh, pressansvarig för Så mycket bättre, i ett mejl till Hänt.

Annons

Men nu har Stor delat en bild på honom och Seinabo Sey som fortsätter förbrylla tittarna. På bilden står de båda klädda i fina kläder likt en bröllopsklädsel – Seinabo Sey har på sig en vit klänning och i håret har hon en slöja. Stor har i sin tur på sig kostym och fluga.

Bilden får nu många att tro att inte bara frieriet i Så mycket bättre var på riktigt, utan också att ett bröllop ska ha ägt rum.

”Lev lyckliga livet ut”, skriver en.

”Så fantastiskt vackert, grattis till er!”, skriver en till.

”Ska man säga grattis? Helsnurrigt. Grattis till kärleken!”, skriver en annan.

”Grattis till er! Så otroligt fina ihop!”, skriver ännu en.

https://www.instagram.com/p/BrI_4bVn_ud/

FOTO: TV4, Instagram

Annons