LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter frågorna – Saga Scotts besked om nya Paradise hotel

30 nov, 2018 
Saga Scotts besked om nya paradise hotel
2014 var Saga Scott en av de mest omskrivna deltagarna i Paradise hotel. Nu har hon fått frågan om hon kommer att dyka upp i dokusåpan igen och ger ett ärligt svar till sina följare.
Annons

Saga Scott, 29, blev ett känt ansikte när hon medverkade i dokusåpan Paradise hotel 2014 på TV3. Efter det har tittarna även kunnat se henne tävla i Stjärnkusken på TV4. Men kort därefter blev det tyst från Saga. Hon har tagit ett steg bort från rampljuset, och under årens gång har hon haft det tufft och kämpat med både ångest och okända smärtor i ryggen som läkare efter otaliga undersökningar inte kunnat klargöra vad det beror på.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag har tyvärr mått dåligt & inte direkt sagt det rakt ut men har varit deprimerad som fan & har fortfarande mycket ångest kvar. Jag har haft det i perioder i mitt liv men förra hösten/vintern så slog det mig rakt i ansiktet. Med depression tillkommer tyvärr extremt mycket andra problem som jag nu försöker ta tag i”, skrev Saga Scott på Instagram tidigare.

Men i början av sommaren meddelade hon att det hade vänt och hon börjar sakta men säkert må bättre.

Annons

Undrar om Saga Scott kommer dyka upp i Paradise hotel igen

I en frågestund som Saga Scott just nu har på sin Instagram story får hennes följare svar på flera av sina frågor. En person undrar om Saga Scott kommer att vara med i den kommande säsongen av Paradise hotel.

Förlåt men.. inte för att vara den men tror du att jag skulle ge upp ett fint liv för att lalla runt i såpa?”, svarar hon på Paradise hotel-frågan.

Så nej, någon Saga Scott får tittarna inte se i Paradise hotel igen.

Frågan om att Saga Scott skulle återvända till Paradise hotel ännu en gång kommer inte från tomma intet. Vi har ofta sett deltagare återkomma i dokusåpan. Robin ”Mos” Andersson har varit med i programmet hela tre gånger, och två av dem har han också vunnit. Även Paulina ”Paow” Danielsson, Bettina Buchanan, Smail Alihodzic, Jonathan Hermansson och Kristian Täljeblad är deltagare som har medverkat i dokusåpan fler gånger än en.

FOTO: Instagram, TV3

Annons