Artikeln innehåller reklamlänkar

Sanningen bakom Marcelo Peñas tårar i Paradise Sthlm

Sanningen bakom marcelos tårar i paradise sthlm

I Paradise STHLM kan tittarna se hur en fråga om flickvännen Nina Glimsell Udovicic får Marcelo Peña i tårar. I Hänt Eftersnack förklarar han nu sanningen bakom tårarna.

Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peña har befunnit sig i strålkastarljuset sedan de blev ett par framför kamerorna i årets säsong av Paradise hotel. Men med uppmärksamheten kommer också kritik. Marcelo har bland annat kritiserats av följarna för att han var med andra i Paradise hotel-huset nere i Mexiko, och för vad han sagt om honom och Nina.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Månader efter finalen av Paradise hotel kliver Nina och Marcelo in i ett nytt tv-program: Paradise STHLM. Sex deltagare från årets säsong av dokusåpan samlas i en lyxlägenhet i Stockholm där bara en person vinner en lyxresa utan kameror.

Tillsammans med Robin “Mos” AnderssonBettina Buchanan, Lukas Holm, Arvid Stenbäcken, Erika Mendez, Mattias Coleman och Erika Holm tävlar Nina och Marcelo i Paradise STHLM. I finalavsnittet samlas de gamla deltagarna för att hålla en Pandoras ask. Här får Marcelo frågan:

– Hur känns det när Nina inte låter dig kröka och ha kul eller prata med andra?

Inför tittarna blir Marcelo tårögd, och Nina i sin tur blir arg över att frågan överhuvudtaget ställts.

– Jag blir väldigt trött på att det alltid ska vara frågor om mig och Marcelo. Oftast är det lättare för folk att dumförklara mig att jag är jobbig eller psykopat, men det handlar ju i grund och botten om vad Marcelo gjort mig, säger Nina i programmet.

Marcelo förklarar sina tårar

I Hänt Eftersnack träffar Johanna Bladh deltagarna för reda ut veckans snackisar. I veckans avsnitt berättar Marcelo för första gången om känslorna bakom tårarna.

– Jag tror inte det var frågan generellt (som gjorde mig ledsen), att jag inte fått festa och ha kul. Det är allting runt omkring. Inte det som hände i Paradise hotel, utan saker vi har haft efteråt. Att jag har sabbat hennes tillit till mig, säger han.

Under intervjun i Hänt Eftersnack kommer tårarna igen.

– Men baby. Du har tårar i ögonen nu också! utbrister Nina.

– Ja, det var starkt. Det är fint att se mig själv gråta, svarar Marcelo.

Se hela intervjun där det brister för Marcelo HÄR:

LÄS MER: Nina Glimsell om bröllopsplanerna med Marcelo Peña: ”Då gifter vi oss”

LÄS MER: Nina berättar: Därför började jag och Bettina bråka i Paradise Sthlm

FOTO: IBL, Viafree

SENASTE NYTT!