Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Dogge Doggelitos sorg efter förlovningsfiaskot: ”Tuff tid”

17 maj, 2019 
Dogge Doggelito och fästmön Caludia
Dogge Doggelito och Claudia Sierpe Apabalza förlovade sig nyligen efter mycket om och men. Nu berättar artisten om hur paret hittade tillbaka till varandra efter att Claudia sagt nej till det första frieriet.
Annons
Dogges starka känslor efter Anna Sahlenes sång till honom i Farmen VIPBrand logo
Dogges starka känslor efter Anna Sahlenes sång till honom i Farmen VIP

Artisten Dogge Doggelito, 43, friade till flickvännen Claudia Sierpe Apabalza, 38, tidigare i år. Tyvärr blev svaret nej och strax därefter la en förkrossad Dogge upp ett inlägg på Facebook där han berättade om förlovningsfiaskot.

”Hon sa NEJ, så vigselringar till SALU”, skrev han till en bild på två vackra ringar.

Men kärlekssagan mellan Dogge Doggelito och Claudia Sierpe Apabalza tog inte slut där. Bara veckor efter Dogge lagt upp ringarna till försäljning berättade han för Aftonbladet att han ställt den stora frågan ännu en gång – och fått ett ja.

– Vi åkte till Jerusalem och där döpte vi oss först i Jordanfloden, för att ta bort det gamla och dåliga som var förra året så att vi skulle få en nystart. Sen gick vi till Heliga gravens kyrka. Där gick jag ner på knä, jag friade till henne och hon sa ja, sa Dogge Doggelito till tidningen vid tillfället.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots att det första frieri-försöket inte gick vidare bra var Dogge överlycklig efter förlovningen.

– Hon är mitt livs kärlek och själsfrände. Vi har kommit över allt negativt från förra året och vi är lyckliga.

Dogge Doggelito om tuffa tiden med flickvännen

I veckan gästade Dogge Doggelito Morgonpasset i P3 där han pratade om vändningen i relationen med fästmön.

– Vi har ju varit ihop i två år och det har varit fram och tillbaka, det har varit tjafsigt och bråkigt och nån dag blev det typ bara ”nej” och då blev jag ledsen.

Efter det tunga nederlaget pratade Dogge Doggelito med sin lillebror som tipsade honom om att försöka sälja förlovningsringarna via sociala medier. Dogge fick flera bud från personer som var intresserade – men han bestämde sig ändå för att inte göra sig av med kärlekssmyckena.

– Sen så blev vi vänner igen och skulle kämpa, säger Dogge och berättar sedan att han friade vid Jesus grav i Jerusalem.

– Jag tror att vi båda älskar varandra, vi var bara under en tuff tid då. Det har varit tufft. Jag är ingen lätt person. Jag är en evig romantiker och jag vill älska och jag vill ha kärlek.

Numera verkar det som att det nyförlovade paret är mer stabila i sin relation och enligt Dogge Doggelito är hemligheten att han aldrig gav upp.

– Man måste kriga för kärleken och våga förändras, säger han i Morgonpasset i P3.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons