TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter förlossningen – Ellinor Bjurströms ord om sjukdomen

14 nov, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Ellinor Bjurström om det stora stöd hon får från pojkvännen Jimmy Olsson.
Ellinor Bjurström lider av psoriasis som bland annat orsakar röda utslag. Nu berättar Ellinor Bjurström om det stora stöd hon får från pojkvännen Jimmy Olsson.
Annons

Top model-profilen Ellinor Bjurström, 23, fick i augusti sitt första barn tillsammans med pojkvännen Jimmy Olsson, 29. Den lilla bebisen har fått namnet Aaron.

Ellinor Bjurström lider av sjukdomen psoriasis som bland annat ger röda utslag på huden. Under graviditeten blev sjukdomen värre och på Instagram la hon upp en bild på sina ben som då var täckta av röda fläckar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Här har ni svaret på hur min psoriasis är nu när jag är gravid. Jag mår självklart väldigt dåligt över det. Att kolla ner på sina ben och se det här glädjer ingen. Det gör så att man känner en stor och tung känsla av tomhet”, skriver Ellinor.

Ellinor Bjurström har berättat att både graviditeten och första tiden som mamma varit tuff. På sin blogg har hon skrivit om hur hon mått under de senaste månaderna. Samtidigt som hon är lycklig över sonen dyker också många andra känslor upp.

”Jag är såklart glad över att ha barn, men det är inte så att det slutar där. Och sen levde dom lyckliga i alla sina dar .. nej något sånt sagoslut är det inte. Det är så mycket mer känslor än bara lycka. Som tex rädsla, oro, trötthet och känner sig otillräcklig. Så har det varit för mig”, skriver Ellinor Bjurström på bloggen.

Annons

Stöttas av pojkvännen när utslagen kommer tillbaka

Med sig genom detta har hon sin sambo Jimmy Olsson som är ett stort stöd för henne. I ett Instagram-inlägg i konversationsform berättar Ellinor Bjurström om hur Jimmy reagerar på att hennes psoriasisutslag nu är på väg att komma tillbaka.

“– Jimmy, tycker du om mig även fast mina utslag börjar komma tillbaka?
– Jag kommer att tycka om dig mer. Det vet du väll?
– Mmm, dom börjar komma tillbaka nu.
– Jag har sett det älskling och du är superfin.

Hon fortsätter:

Jag låter denna konversation tala för sig självt. Aaron kommer att växa upp med en av de finaste personerna på denna jord.

Ellinors Bjurströms följare håller också med om detta.

Dina utslag påverkar inte dig som person mer än att du är sjukt stark! Du är fin oavsett vad Ellinor!” skriver en av hennes följare.

FOTO: IBL, Instagram

Annons