LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter följarnas frågor – Marie Serneholts nya gravidavslöjande

29 mar, 2018 
Malin Ljung
Marie Serneholt är gravid med tvillingar – nu delar hon med sig om hur hon mår så långt in i graviditeten.
Annons

För en knapp vecka sedan avslöjade TV4-profilen Marie Serneholt, 34, att hon är gravid. Tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist, 32, fick hon sitt livs överraskning på ultraljudet – de väntar nämligen tvillingar under 2018.

”Vi ska bli föräldrar till inte bara ett utan TVÅ fantastiska små bebisar senare i år. Yep, vi väntar tvillingar”, skriver programledaren på sin Instagram.

Efter avslöjandet har paret fått tusentals grattishälsningar och nu skriver Marie Serneholt om upplevelsen på sin blogg, framför allt skickar hon ett stort tack till alla som gett dem så mycket kärlek.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Det har varit lite tyst här de senaste dagarna, men helt ärligt har det varit nästintill omöjligt att kunna smälta den otroliga responsen. Den hade vi nog inte kunnat drömma om”, skriver Serneholt på bloggen.

Många har så klart även undrat hur programledaren mår, att vänta barn kan vara en påfrestning – och en tvillinggraviditet kanske betyder dubbelt trubbel för hormonerna?

Annons

“Jag kan väl säga att just nu i det här läget i graviditeten mår jag väldigt bra. Visst, jag är lite tröttare, men annars lever jag på och jobbar som vanligt”, skriver Marie.

Exakt när Marie Serneholt ska föda tvillingarna har hon inte avslöjat, men någon gång under 2018 väntas tillökningen.

Programledaren var tidigare tillsammans med artisten Johan Gunterberg, 29, men de gick skilda vägar eter 1,5 år och bekräftade uppbrottet i början av hösten 2017.

Hänt var först att berätta om Marie Serneholts relation med Fredric Palmquist när de i oktober var på en romantisk kärleksweekend i Paris.

FOTO: Ibl

Annons