Ex on the beach-Renaras nya barnbesked med Oskar

Ex on the beach-profilen Renara Franco om barnbeslutet med Oskar

Ex on the Beach-profilen Renara Franco har tidigare svarat sina följare när de nyfiket undrat om hon vill ha barn ihop med Oskar Meggerle, som efter dokusåpan är hennes partner. Efter ytterligare frågor ger hon sina följare ett nytt barnbesked.

Renara Franco, 21, är känd från realityprogrammen Are you the one och Ex on the beach där hon i det sistnämnda klev in i rollen som ex till Oskar Meggerle, 22. I programmet framgick det att Renara och Oskar dejtat fram och tillbaka hemma i Sverige, men att det hela slutade med svartsjukebråk strax innan det bar av till Ex on the beach.

När de sågs igen under inspelningarna kunde realityprofilerna lägga gammalt groll bakom sig och blev snabbt ett av de hetaste paren under säsongen. Idag är de ett par och har flyttat ihop i Skåne.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Renara Franco har tidigare berättat i podcasten I sanningens namn om livet som sambo med pojkvännen Oskar Meggerle.

– Det känns så bra. När vi inte var med varandra, alltså när vi var isär från varandra, till och med när jag är här nu så saknar jag honom. Det låter så töntigt men det gör jag verkligen, säger Renara Franco i podden.

Renara om barnplanerna

Efter tiden från Ex on the beach har det gått en hel del spekulationer kring huruvida Renara Franco skulle vara gravid eller inte. Tidigare har hon berättat att hon vill ha barn men vet inte hur många exakt till antalet.

– Jag vet inte, så många som jag får plats med och har råd med, säger Renara i podden.

Däremot vet Renara Franco att hon skulle bli en underbar mamma.

– Jag tror att jag kommer att bli världens bästa mamma, faktiskt. Jag vet ju exakt vad man inte ska göra, säger Renara i podcasten I sanningens namn.

Renara Franco besvarar ryktena

Efter att Renara Franco under den senaste tiden pratat en del om barn har följarna undrat om det eventuellt kan ligga en liten bebis i magen på tv-profilen. Nu besvarar hon dock ryktena och följarnas frågor på sin Instagram story, och slår ifrån sig att det skulle ligga en liten bebis i hennes mage.

”Gravid på mat men barn nej!”, skriver hon skämtsamt när hon förtydligar för sina följare att hon inte väntar barn ihop med Oskar Meggerle.

FOTO: TT, Instagram