Idol 2023 marknadsföring banner

Efter följarnas frågor - Ellinor Bjurströms nya bröllopsbesked

06 mar, 2019 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Lina Arvidsson
Ellinor Bjurströms bröllopsbesked.
Unga mammor- och Top model-profilen Ellinor Bjurström fick sitt första barn med pojkvännen Jimmy Olsson i augusti förra året. Nu berättar hon om deras framtidsplaner.
Annons

Influencern Ellinor Bjurström, 23, har ett händelserikt år bakom sig. Det var i februari 2018 som Ellinor avslöjade att hon och kärleken Jimmy Olsson, 29, väntade barn.

I augusti blev Ellinor Bjurström och pojkvännen Jimmy Olsson föräldrar till lilla Aaron.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ellinor har under graviditeten och den första tiden som mamma berättat öppet om både det negativa och positiva med den nya livssituationen.

”Sen har jag fått lära mig att ”Du älskar ditt barn villkorslöst sen dag ett”. Då är den stora frågan, stämmer detta? Är man en dålig, känslokall mamma om man inte känner allt det här? Jag känner så hög press att allt som jag nämnt innan ska vara precis så, att jag måste känna just så den dagen jag blev mamma. Sanningen är att jag inte direkt kände något av det ovan”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg i oktober förra året.

Får svar från pojkvännen efter bröllopsinlägget

Under hela den omvälvande resan har hon haft stöd av sin sambo Jimmy Olsson. I ett inlägg på Instagram hyllar nu Ellinor Bjurström Jimmy.

Annons

Han och jag. Tänk vad jag har tur som har hittat mannen i mitt liv. Det är inget man ska ta för givet, det är inget man ska glömma att uppskatta. Jimmy, jag älskar dig och är evigt tacksam varje dag“, skriver Ellinor Bjurström till en bild på sig själv och Jimmy.

Till inlägget skriver också Ellinor Bjurström att hon är helt säker på hur det kommer att bli med bröllop i framtiden.

Jag får frågan ganska ofta om jag tror att vi kommer gifta oss och svaret är – jag VET att vi kommer gifta oss en vacker dag“, skriver hon.

I kommentarsfältet får också Ellinor svar från Jimmy Olsson.

Åå älskling du är helt underbar! Det är klart vi ska gifta oss! Jag älskar dig min fina“, skriver han i en kommentar.

FOTO: Instagram, Ola Axman/TT

Annons