TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter följarnas frågor – därför stoppar Therese Lindgren bröllopet

07 jan, 2019 
AvSarah Mansouri
Therese Lindgren berättar varför hon skjuter på bröllopet med fästmannen Anders Vesterlund
Therese Lindgren gick i somras ut med att hon är förlovad med kärleken Anders Vesterlund. Nu förklarar hon varför bröllopsklockorna inte kommer att ringa inom en snar framtid.
Annons

Therese Lindgren, 31, är en av Sveriges största Youtube-stjärnor med över en halv miljon prenumeranter. På sina sociala kanaler har hon genom åren delat med sig av sitt privatliv med allt vad det innebär där stort fokus varit på psykisk ohälsa. En som också spelar en stor roll i Thereses kanaler är hennes sambo Anders Vesterlund, 31, som hennes följare också fått lära känna med tiden.

Parets kärleksliv har haft både upp- och nedgångar, vilket Therese öppet har berättat om. De träffades 2010 och blev tillsammans samma år. Två år senare friade Anders, men 2015 tog det slut. Det dröjde dock inte länge förrän de återfann kärleken hos varandra och det rådde länge en förvirring kring huruvida paret var förlovade eller inte.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En förklaring kom dock i somras i en video på Youtube-kanalen där Therese säger att de kallat varandra fästmö och fästman sedan de blev ett par igen – men det var inte förrän i somras som det blev officiellt då de fick sina förlovningsringar.

Annons

”Som jag förklarar i videon har ju jag och Anders varit förlovade tidigare (2012-2015) och efter att vi blev tillsammans igen under 2016 har Anders friat flera gånger, haha. Jag har sagt nej en massa gånger, men i november förra året sa jag ja. Jag tycker att det är supersött att vara förlovade, men det är klart att det är mycket, mycket större för ett par som inte varit förlovade tidigare om ni förstår hur jag menar. Det känns liksom som att vi alltid varit förlovade, sedan 2012, oavsett om vi haft ringar eller inte. Hur som helst är jag superglad över att än en gång ha en ring på fingret, men ser såklart mest fram emot när Anders får sin.”, skriver Therese i beskrivningen till videon med titeln Vi är förlovade!

Börjar i terapi

I en ny video på Youtube-kanalen delar Therese med sig av sina planer för det kommande året och det handlar mycket om att våga mer. Hon berättar bland annat att hon ska gå i terapi för att kunna hantera sin oro, men också för att försöka bota sin flygrädsla.

Annons

– Jag ska börja i terapi nästa fredag, det är mitt första steg i det här att våga leva. Så jag ska börja i terapi, KBT, jag vet inte hur många sessioner ännu, jag vet inte om vi ska göra någon utredning, jag har ingen aning, men jag tar er med på den resan och berättar om hur det går där om ni tycker det låter intressant, säger Therese till sina tittare i videon.

På grund av ängslan och rädsla ser Therese problem med att hon begränsar sig själv – vilket hon nu alltså ska ta tag i. Youtube-stjärnan berättar att hon planerar att åka ut på flera resor under året, jobba mindre, tänka mindre på vad andra tycker och utöver det så har hon självklart planer för sitt skönhetsvarumärke samt att ge ut en tredje bok.

I slutet av videon tackar Therese för 2018 och påpekar att det faktiskt var mycket bättre än tänkt.

– Jag hade aldrig trott att året skulle bli så bra som det blev i början av året. Jag och Anders förlovade oss, skaffade vovvarna, men framförallt lärde jag mig så mycket som jag har med mig i år, säger Therese lyckligt.

Annons

”Kanske ändrar oss”

Men det verkar inte vara några bröllopsklockor som ringer inom det närmsta året, det är i alla fall inget som kommer upp i planeringsvideon för det kommande året.

Nyligen hade Therese en frågestund på sin Instagram Story och en nyfiken följare undrade just hur det ser ut med bröllopsplaneringen.

”Det låter kanske konstigt men vi har verkligen ingen längtan efter att gifta oss. Vem vet, vi kanske ändrar oss längre fram men just nu är det inget vi planerar.”, skriver Therese som svar.

FOTO: TT/Alexander Larsson Vierth, TT/Karin Törnblom

Annons