LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca berättar sanningen om relationen med Phillipe

17 sep, 2018 
Bianca Ingrosso om relationen med Phillipe
Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen har lyst med sin frånvaro vilket fansen inte varit sena med att notera. Nu svarar Bianca på hur det ligger till mellan henne och Phillipe.
Annons

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har varit tillsammans i drygt fyra år, med ett avbrott under våren 2017. Under dessa år har Phillipe bott och studerat i London, och eftersom att Bianca är bosatt i Stockholm har paret haft ett distansförhållande.

Men inte nu längre. I maj tidigare i år avslutade Phillipe sina studier, flyttade till Stockholm och in till Bianca i hennes lägenhet. Men efter år av längtan blev allt ändå inte riktigt så som Bianca hade tänkt sig. I podcasten ”Har du sagt A får du säga B”, som hon driver tillsammans med vännen Alice Stenlöf, har Bianca berättat att det blev en del bråk i början.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tror att det är för att det är så mycket spänning och förväntningar från fyra år som har byggts upp. Helt plötsligt är man här och vill att det ska vara perfekt och så är det något man stör sig på och så börjar man tjafsa och så eskalerar det, sa hon i podcasten.

Den senaste tiden har Phillipe lyst med sin frånvaro på Biancas sociala medier, och därför undrar hennes följare hur det egentligen står till med deras relation.

Annons

Vart är Phillipe? Det verkar som om han inte är närvarande. Lyssna på podden och det verkar som om ni kanske gjort slut?”, skriver en.

Vet att det angår oss inte, men du nämnde inte Philippe på länge nu här på bloggen och Instagram, hoppas att ni är fortfarande tillsammans, för att ni är så fint tillsammans”, skriver en annan.

På sin blogg har Bianca nu svarat på frågorna om Phillipe.

Såg att ni är några som undrat ifall jag och Phillipe har gjort slut och det kan jag säga att det har vi inte. Så ni behöver ni inte oroa er längre”, skriver hon.

Bland kommentarerna finns lättade fans som gläds över att Bianca och Phillipe fortfarande är tillsammans.

Så härligt att höra att ni inte har gjort slut. Du har inte skrivit nått om honom alls. Att du inte saknar honom o dyligt som du alltid annars brukar göra. Så därför tror jag att många har undrat hur det är mellan er. Men det var skönt att höra att det inte är slut”, skriver en bland kommentarerna.

Vill du veta vad som händer i nöjesvärlden? Här är de hetaste nyheterna på 60 sekunder

FOTO: Ibl

Annons