TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter följarnas dom – Filip Lamprechts ord om Peg Parnevik

04 sep, 2019 
Efter följarnas hårda kärleksdom – Filip Lamprechts ord om Peg Parnevik
Peg Parnevik är trött på att flera av hennes följare har negativa saker att påpeka vad gäller hennes och pojkvännen Filip Lamprecht Kaspersens relation. För bara dagar redan röt hon ifrån – och nu kontrar pojkvännen med att kärlekshylla Peg.
Annons
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Artisten och tv-profilen Peg Parnevik och pojkvännen Filip Lamprecht Kaspersen har varit ett par i drygt tre år, och deras följare har fått se glimtar av deras relation i realityprogrammet Parneviks. Trots att både Peg och Filip då och då är tydliga med sin kärlek till varandra i sina sociala medier är det flera som misstror.

Efter att Peg Parnevik tagit emot flera negativa och elaka kommentarer om relationen med Filip fick hon för bara dagar sedan nog och röt ifrån i en längre text på sin Instagram story.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag vet att det ”är en del av mitt jobb” att få kommentarer men jag börjar faktiskt gråta när människor säger att Filip kan och borde hitta någon ”bättre” än mig. En eller två gånger gör mig inte ledsen, men det förekommer hela tiden. Jag förstår inte hur ni kan hata mig så mycket att ni inte ser hur mycket kärlek vi har för varandra, och att ni fortsätter publicera kommentarer om att jag inte är bra nog för honom”, skrev Peg Parnevik i sin Instagram story, hon fortsatte:

Annons

Jag kommer aldrig att förstå den nivån av elakhet. Jag är en människa med riktiga känslor, snälla kom ihåg det. Jag tror inte att någon av oss kommer att posta bilder från vår relation från och med nu.. Det gör bara ont i hjärtat.

Filips kärleksfulla hyllning efter hårda orden

Men när Peg Parnevik under gårdagen fyllde 24 år passade pojkvännen på att dela bilder från parets relation, där han hyllar sin flickvän och samtidigt motbevisar följarna som hävdar att Peg inte är bra nog för honom.

”Today is not any day! För idag fyller världens snällaste, smartaste, vackraste och mest omtänksamma kvinna som finns. Jag är världens lyckligaste för att du valde just mig att stå ut med senaste 3 åren, och fler komma skall! Kan vi alla önska detta mirakel världens bästa födelsedag som hon förtjänar! Jag älskar dig oändligt Peg, happy birthday honey”, skriver Filip i sitt grattis-inlägg på Instagram.

Bland kommentarerna uppskattar en märkbart glad flickvän orden:

Men älskling!!!! Fy fan vad jag älskar dig. Tusen år till tack”.

FOTO: TT

Annons