LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter flörten – Benjamin Ingrosso och Zara Larsson syns ihop

01 nov, 2019 
Efter flörtandet – här syns Benjamin Ingrosso och Zara Larsson tillsammans
Den något flörtiga jargongen mellan Zara Larsson och Benjamin Ingrosso fortsätter.
Under en tillställning under gårdagskvällen satt Benjamin och Zara nära varandra till bords – och de vara inte sena på att spinna vidare på Zaras tidigare kärleksinvit.
Annons
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea WidmarkBrand logo
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea Widmark

Under sommaren bekräftade världsartisten Zara Larsson, 21, att hon och modellen Brian Whittaker, 19, valt att bryta upp efter två år av kärlek.

– Jag är singel just nu. Det är okej. Jag är ung, jag är söt och jag måste leva mitt liv. Jag har inte varit singel sedan jag var 14, sa hon i en intervju med People vid tillfället.

För veckor sedan skapade hon stora rubriker när hon passade en flörtig hint till en annan artist, och relativt nybliven singel, Benjamin Ingrosso, 22. I en video på sin Instagram story beskrev hon Benjamin som ”en våt jävla dröm”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– En dröm är ju Benjamin Ingrosso asså det är ju en våt jävla dröm man har så att man ska vakna varje dag och han bara ”jag har gjort pasta till frukost älskling, jag har gjort pasta till frukost” och man ba ”eh ursäkta var är mozzarellan” och han ba ”den är här, den är här bredvid”.

Hon taggade Benjamin Ingrosso i videon och la till texten: ”Benjamin Ingrosso ska vi bli ihop”.

Annons

Benjamin var inte sen med att svara på den flörtiga inviten i sin egna Instagram story, där han kort och gott skrev: ”Okej vi kör”.

Benjamin Ingrossos ord om relationen med Zara Larsson i radion

När Benjamin Ingrosso i början av veckan gästade radioprogrammet Rix Morronzoo förklarade han däremot att det inte var något annat än vänskap mellan artisterna.

– Alltså jag och Zara är kompisar, sa Benjamin Ingrosso då och fortsatte:

– Zara är asskön, punkt.

Men trots att han menar att det bara är vänskap mellan honom och Zara så fortsätter artisterna att skicka skojiga och smått flörtiga hintar till varandra. När Benjamin häromdagen delade en bild av en pasta han lagat dök Zara snabbt upp i kommentarsfältet – i hela tre stycken olika kommentarer:

”Exakt”.

”Exakt såhär”.

”Har du gjort den här? Ring mig isånna fall”.

Och Benjamin i sin tur var heller inte sen med att svara:

Vi löser det”.

Benjamins nya hint till Zara under tillställningen

Under gårdagen befann sig Zara Larsson och Benjamin Ingrosso på samma tillställning, och satt nära varandra till bords. Passande nog stod pasta på menyn – något som så klart fick Benjamin att dokumentera en pastaätande Zara.

Han filmar henne i en video på sin Instagram story när hon äter och skriver: ”Hon fick sin pasta”.

Benjamin Ingrossos video på Zara Larsson från festen
Benjamin Ingrossos video på Zara Larsson under middagen.

Under tillställningen uppträdde Zara Larsson med ett gäng av sina låtar, och något som alla gäster på plats verkade uppskatta. Någon som var märkbart imponerad var Benjamin Ingrosso. I en video som artisternas vän Michaela Hamilton har filmat på Benjamin framgår det tydligt.

Benjamin Ingrosso när han tittar kräelsfullt på Zara Larsson under middagen
Benjamin Ingrosso under Zara Larssons framträdande.

FOTO: TT, Instagram

Annons