LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Efter fem söndag stoppas från TV4 – tvingas sända på Sjuan istället

28 maj, 2023 
TILDE DE PAULA EBY
Efter fem söndag sänds på TV4 varje söndag från klockan 17:00. Men nu lyser programmet med sin frånvaro, här är anledningen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Pileby om förlovningen: “Stänger inga dörrar”Brand logo
Axel Pileby om förlovningen: “Stänger inga dörrar”

TV4:s aktualitetsprogram Efter fem gör succé bland svenska folket. Faktum är att det är så populärt att de fått utökade sändningstider. Nu för tiden sänder de nämligen även på söndagar i det nya konceptet Efter fem Söndag som leds av Tilde de Paula Eby, 50.

Syftet med Efter fem Söndag är att fånga upp vad som hänt under veckan och kanske ge en viss sammanfattning på vad som skett under veckan. I vanlig ordning går man ju även igenom dagsktuella händelser i form av nyheter och dylikt.

Annons

Därför försvinner Efter fem från TV4

Men nu försvinner programmet plötsligt från TV4. Detta beror på att det är Elitloppet som sänds på kanalen och då får Efter fem helt enkelt byta plats. Istället sänds programmet på systerkanalen Sjuan och så fort Elitloppet är avgjort byts programmet tillbaka till TV4.

”Efter fem inleder på Sjuan ikväll! När Elitloppet är avgjort hoppar vi tillbaka till TV4.”, skriver Efter fem i ett inlägg på Instagram-story.

FOTO: TV4

Annons