LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter fem-Maximilian Artell försvinner från tv-rutan – anledningen bakom

18 sep, 2023 
Efter fem
Programmet Efter fem leds av Tilde De Paula Eby, som får sällskap av olika programledare i studion.
En av de är Maximilian Artell – som nu går på föräldraledighet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

I TV4:s nyhetsprogram Efter fem får tittarna sällskap av Tilde De Paula Eby och övriga programledare i studion varje vardag och helgdag efter klockan 17. Bland andra medverkar Anna Brolin, Axel Pileby och Henrik Alsterdal.

En av programledarna som många tittare hyllar är Maximilian Artell, 32, som dessutom medverkar i Nyhetsmorgon och TV4 Nyheterna. Men nu försvinner Max, som han brukar kallas, för att gå på föräldraledighet.

Maximilian Artell går på föräldraledighet – ett år efter dotterns födsel

Ja, på senaste har vi sett mindre av Max i tv-rutan och detta då han nyligen blivit pappa. Max och kärleken Julia Hagerius har dottern Ilse ihop som fyllde ett år den 10 september 2023. Precis i tid för Max att gå på sin föräldraledighet.

”Idag är det ett år sen den här ostkroken stormade in i våra liv.”, skriver han på sin Instagram och delar en rad olika bilder på dottern.

Tittarnas reaktioner efter försvinnandet från Efter fem: ”Tråkigt”

Men nu kommer Max alltså synas allt mindre i tv-rutan, något som tittarna tycker är tråkigt. I ett av Efter fems Instagram-inlägg som visar Max tillsammans med Tilde och Henrik är det flera tittare som vill passa på att hylla honom, då han snart försvinner.

”Nämen vad tråkigt att Max inte kommer att vara med i Efter Fem lika mycket nu. Men kul för honom att vara föräldraledig. Han kommer definitivt att vara saknad-den bästa i programmet. Hoppas Filip blir "stand in" och att killarna får leda programmet mer, det är bäst då.”, skriver en tittare.

”Jag håller med dig.”, svarar en annan tittare.

”De tre bästa”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons