tv4

Efter fem-Maximilian Artell avslöjar relationen till TV4-Matilda Boza

Efter fem-Maximilian Artell och TV4-Matilda Boza

Efter fem-profilen Maximilian Artell och TV4-ankaret Matilda Boza syns ofta i tv-rutan.
Men något kanske inte många vet är att de även har en privat relation..

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem
0:24

Efter reklamen: Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

(0:24)

Slå på ljud

Maximilian Artell, 31, är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna då han titt som tätt syns i Efter fem. Maximilians närmsta kollegor är alltså bland annat Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Axel Pileby och Henrik Alsterdal – som han turas om att göra sändningarna med.

Efter fem

Hela gänget från Efter fem samlade på en och samma bild. Från vänster: Axel Pileby, Tilde de Paula Eby, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell och Sofia Geite.

Nybliven pappa – avslöjandet om förlossningen

Utöver att vara ett välkänt tv-ansikte är han också nybliven pappa. I höstas, närmare bestämt i september, fick han och kärleken Julia sitt första gemensamma barn. Det blev en dotter som fick namnet Ilse. För Aftonbladet berättar han mer om stunden då hon kom till världen.

– Julia var otrolig och personalen på BB Stockholm var också fantastisk. När vi kom in där kändes det så overkligt, men alla var så proffsiga. Under själva förlossningen försökte jag bara stötta så gott jag kunde. Julia gjorde ett grymt jobb och det var det bästa ögonblicket i mitt liv när jag sedan låg och tittade på vår dotter. Jag var så tacksam för allting.

Okända relationen till Matilda Boza – orden om graviditeten

När han får frågan om vem han hänger mest med privat från TV4 så svarar han Matilda Boza. Det kommer fram att de är barndomsvänner, vilket kanske inte många känner till.

– Det är framförallt Matilda Boza. Vi har känt varandra sedan vi var små så henne umgås jag nog mest med.

Matilda är just nu gravid, så Maximilian får även frågan om Julia och han utbytt några gravidtips till Matilda.

– Ja, min tjej Julia hade en superlång lista inför förlossningen med saker vi skulle checka av och jag visste inte ens vad allting var. Så jag är väldigt tacksam att hon låg på mig. Jag sa till Matilda att man kanske inte behöver precis allt på den där listan, men mycket var väldigt bra och det var bra att vara förberedd.

Matilda Boza i TV4.

Matilda Boza.

FRÅN FÖRSTASIDAN